Kirjakaupan toimitusehdot

Yleistä

Toimitamme tuotteet postitse kaikkialle Suomeen. Jos haluat tilata tuotteita Suomen ulkopuolelle, lähetä tilaus sähköpostitse asiakaspalvelu@metsalehti.fi.

Toimituskulut ovat 5,00 € / toimitus.

Laskutuslisä on 8,00 € / tilaus.

Alle 18-vuotiaat tilaajat tarvitsevat huoltajan suostumuksen tilaukseen.

Toimitusaika on 3–5 työpäivää, jos tuotetta on varastossa.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan ensisijaisesti tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Paytrail-tili, Paypal, Visa, MasterCard, American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta. Laskulla maksaminen on mahdollista täyttämällä laskutustiedot erilliselle lomakkeelle.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Reklamaatio

Väärin toimitetuista tai virheellisistä tuotteista tulee reklamoida viipymättä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@metsalehti.fi. Pyrimme ensisijaisesti korjaamaan virheen toimittamalla oikean tai virheettömän tuotteen, toissijaisesti sopimalla hinnanalennuksesta tai purkamalla kaupan.

Palautukset

13.6.2014 voimaan astuvien säännösten myötä asiakkaan on aina ilmoitettava palautuksesta ja kaupan peruutuksesta myyjälle olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme p. 09-315 49840 (ma-pe klo 9.00-15.00) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@metsalehti.fi. Asiakaspalvelumme antaa ohjeet palautukseen. Tapio Palvelut Oy maksaa palautusten lähetyskulut asiakaspalautuksiin kun noudatat palautusohjeita.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Kuluttajan on tehtävä peruutusilmoitus verkkokaupalle 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja palautettava tuote 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Yhteystiedot

Sähköposti:

asiakaspalvelu@metsalehti.fi

Puhelin:

09-315 49840
ma–pe klo 9.00–15.00

Postiosoite:

Maistraatinportti 4 A, 3.krs
00240 HELSINKI