Keskustelut Luonto 30% Suojeltu?

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 178)
 • mehtäukko

  ”Missä eu, siellä ongelma..”- on pahenevasti totista totta. Tälle eurostoliitolle ei ole kertynyt muutenkaan kummoisia ansioita. No se turistien rahanvaihto ruljanssi oli ”iso” byrokratian karsinta!

  Kyllä tällaisen yhteistyöpolitiikan syöttäminen diktatuurin keinoin syö lopullisenkin myötämielisyyden. Lopulta se muuttuu viholliseksi.

  Metsuri motokuski

  Olisko sitten pitänyt tehdä kumppanuussopimus venäjän kanssa valko-venäjän tapaan? Kyllähän eu on tuonut meille Euroopan sisämarkkinat ihan toisella tapaan kuin ilman liittymistä unioniin. Eipä tuo englannin kauppa ja talous ole mitenkään erinomaisesti menestynyt eu:n eron jälkeen.

  mehtäukko

  Muistetaan se, että kauppaliittoa eurostoliiton kanssa ei kukaan ole kiistänyt ja kieltänyt. Puuttuminen kansallisvaltion asioihin, joista eurostoliitolla ei ole mitään mandaattia, on hävyttömyyden huippua ”demokratiassa”!!

  Putlerin kanssa on vaan pidettävä määrätietoiset asialliset suhteet joka tapauksessa.

  Scientist Scientist

  Mutta Norjalla, Islannilla, Sveitsillä menee paremmin kuin isoilla EU mailla. Kauppa käy myös erinäisten sopimusten kautta, ei se nollaannu.

  Englannin tilanteesta voidaan sanoa

  paremmin vasta 5 vuoden päästä. En nyt vielä itsekään kannata eroa, mutta en äänestänyt tällaisen liittovaltion puolesta, varsinkin kun painopiste siirtyy enemmän etelä-Eurooppaan.

  Kurki

  Kokoomus vastustaa metsä taksonomiaa, jota kokoomuksen meppi Sirpa Pietikäinen on ollut laatimassa.

  Miksi kokoomus ei ole yrittänyt vaikuttaa Pietikäiseen tai Sirpaan?

  https://vnexplorer.net/metsariita-sdpsta-suora-kuitti-sirpa-pietikaisen-roolista-nain-petteri-orpo-vastasi-mt-tentissa-eo20212672960.html

  Puuki

  Sama kun vaikka filosofit alkaisi neuvoa matemaatikkoja yhtälöiden ratkaisuissa , kun Pietikäinen & kumppanit esittää neuvoja metsänhoitoon.   Niin hyviä ”täsmäohjeita” tulee siltä suunnalta yleensä esim. hiilinielujen lisäämiseen ja muuhunkin.

  Visakallo Visakallo

  Sirpa Pietikäinen on jo 38 vuotta estänyt minua äänestämästa kokoomusta.

  Teufelin Zumi

  Siellä on joku tuloraja myös esteenä, ihan kemera-tuella ei kannata edes yrittää.

  Apli

  Voisin kanssa äänestää kokoomusta jos Sirpa älyäisi lähteä sieltä pois…

  Tolopainen

  Suomella on vähän vaihtoehtoja joko hyväksyä taksonomia tai sitten palataan Molotov Tripentrop sopimukseen. Putlerille jää pohjoinen reunavaltio, jos EU saa Ukrainan läntiset osat, itäosa on joka tapauksessa jo menetetty ja Krim. Mustasta aukosta ei mitään saa pois ennenkuin Venäjä hajoaa tai se hajotetaan. Kiina tulee vielä ottamaan siitä suuren osan. Suomalaisten kohtalo on karu, katoava ja kuihtuvat kansa. Epätoivoinen yritys tehdä naisistakin asevelvollisia jo käynnissä. Vastustan jyrkästi militarisoinnin lisäämistä, mistä tällainen pöljyys on edes tullut. Euroopassa varustaudutasn sotaan. Niinistö puhuu uudesta Euroopan sotilasliitosta.

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 178)