Keskustelut Metsänomistus Demarien metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 1,285 vastausta, 65 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi rööri roope 7 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 441 - 450 (kaikkiaan 1,285)
 • Demarien metsäpolitiikka

  Otetaan uusi viestiketju, ettei mene sekaisin vihreiden kanssa.

  Rinteen möläytyksen tulkitsen niin, että kiinteistövero on pois laskuista. Jos metsien hakkuita ei saa lisätä, ei verorasitustakaan voi lisätä. Aiemminhan on esitetty, että veron saisi vähentää puun myyntituloista, jolloin aktiivisen metsän hakkaajan verot ei lisääntyisi. Toisaalta jos ei hakkaa ja sen sijaan varastoi hiiltä, ei sitäkään ole loogista ylimääräisellä verolla palkita. Miksiköhän Rinne ei patista metsänomistajia käyttämään jalostettua taimimateriaalia, lannoittamaan metsiä ja huolehtimaan raivauksista ja harvennuksista oikea-aikaisesti, jotta saisimme lisää kestävästi tuotettua uusiutuvaa raaka-ainetta? Siksikö, että ilmastoasiantuntijat ovat ottaneet huonolla menestyksellä metsätalousinsinöörin roolin ja niitä kannattaa opposition populismin paineessa peesata?

 • Tolopainen

  Varmaankin ensimäinen tapaus Suomen poliittisessa historiassa, että puheenjohtaja joutuu jäämään Kanarialle lentokiellon takia kuukaudeksi. Uskooko Visa todella tuohon, pariskunta tulee varmasti lähiaikoina Suomeen ja se salataan tiedotusvälineiltä.

  rööri roope

  Jätkä voisi sevittää jos virkamieheltä tai naiselta katkeaa tapaturmassa jalka ensiviikon maanantaina ja kyseinen henkilö anoo tänään sairaslomaa.Vai mite se menee sinun mielestä.Uskotko juttuihisi?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kansanedustajilla omat säännöt sairauslomiin. Pitkätkään sairauslomat eivät vaikuta palkkioon eikä lääkärintodistusta tarvitse hakea. (Iltalehti 2015)

  SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne saa kansanedustajan palkkion lisäksi puolueelta 2000 euroa kuukaudessa. Aiemmin kun Rinne ei ollut kansanedustaja, puolue maksoi 8000 euroa kuussa puheenjohtajalleen. (MTVuutiset v. 2017)

  Mistäs tiedätte että ovat juuri Kanarialla?

  Rane2

  Antti ei vaan halua tarkentaa kantaansa (kantojaan) uusiin metsäteollisuusinvestointeihin ja mahdolliseen puunkäytön lisäykseen.

  https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.358299

  Visakallo Visakallo

  Antti Rinteellä on edelleen  kiusallinen osuus lappilaisen hissiyhtiön oikeustapaukseen. Siinä mielessä sopivasti ajoitettu ”maanpako” on keino välttyä kuulemisilta yms. asioilta näin vaalien alla.

  Rane2

  Tai ehkä Antti vain yritti päästä liian äkkiä timmiin vaalikuntoon.

  https://www.menaiset.fi/blogit/fitness_fuhrer/treeniloma_kanarialla

  Visakallo Visakallo

  Onko demareilla mahdollisesti tarkoitus tehdäkin ”vihreät” ja vaihtaa puolueen puheenjohtaja sairausloman kautta? Ajetaanko Lauri Ihalaista parhaillaan asemiin? Demarien vaalivoitto on täysin eläkeläisten äänten varassa. Ihalainen sopisi tähän kuvioon täydellisesti.

  Gla Gla

  ”Antti Rinteellä on edelleen  kiusallinen osuus lappilaisen hissiyhtiön oikeustapaukseen. Siinä mielessä sopivasti ajoitettu ”maanpako” on keino välttyä kuulemisilta yms. asioilta näin vaalien alla.”

  Niin, vastahan hovioikeus tuomitsi kaverin laittomasta työtaistelusta.

  Tolopainen

  Kansanedustajilla on aivan likaa lomia, näyttäää että eivät kestä tuota toimettomuutta, Aalto sairastu kesälomilla. Miksi pitää hakeutua politiikkaan, jos se ressaa. Kyllä työn jota tekee,  pitää olla sellaista että se parantaa elämän laatua eikä sitä huononna. Miksi meillä on näin sairaita politikkoja elätettävänä, he eivät pidä huolta terveydestään, Rinne on esimerkki miten syö ja juo likkaa lisäksi kessuttelee. Nyt häntä palkitaan siitä kuukauden ylimääräisellä lomalla ja muut Turvan  asiakkaat maksaa 1500€ vuorokaudelta ja lisäksi rouvan myötätunto sairauden.

  harrastelija harrastelija

  Kun seuraa noita eduskunnan keskustelutunteja, niin tuntuu, että suurin osa ”keskustelijoista” = räkyttäjistä on sisäisesti sairaita. Ei siinä normaalikaan ihminen säily kauan terveenä.

Esillä 10 vastausta, 441 - 450 (kaikkiaan 1,285)