Keskustelut Metsänomistus EU:n metsäpolitiikkaa

Esillä 10 vastausta, 2,001 - 2,010 (kaikkiaan 2,025)
 • EU:n metsäpolitiikkaa

  Hamuaako EU jo kohtuuttoman paljon päätösvaltaa sen suhteen, miten Suomen metsiä käytännön tasolla hoidetaan, metsäneuvos Heikki Granholm?

  http://areena.yle.fi/audio/1-50799758

  EU:sta on tulossa paljon lainsäädäntöä joka koskee metsiä: LULUCF-asetuksen tarkennus, biodiversiteettistrategia (mm. suojelupinta-alan tavoite 30 %), kestävän rahoituksen kriteerit ja ilmastopaketti. Haastattelussa taustaa.

 • Visakallo Visakallo

  Kova oli vihreiden puheenjohtaja Sofia Virta ainakin selittämään tänään tv:n keskusteluohjelmassa.

  mehtäukko

  Eurostoliitto se osaakin kunnostautua jäsenmailleen tehtävän jäynän järjestelemisessä. Nyt keksivät Suomen ja Ruotsin välisen rekkaliikenteen simputuksella. Siinähän rajan yli kulkevat rekat vaaditaan kooltaan pienemmiksi. Esim. MG:n Kemin tehtaalle Ruotsista tuleva puurekka olisi ennen rajaa purettava pienempään yhdistelmään ja rajan ylitettyään taas toisin päin…

  Järjen köyhyys ei ole näköjään vielä tavoittanut pohjaa?

  mehtäukko

  Tätä hiekkalaatikkoa ei ihmeekseni näy kiinnostavan edellä ollut uutisointi??! No, jonninjoutavat vatuloinnit tamppauksista ym. horinat tuovat leivän pöytään…

  Visakallo Visakallo

  Kuinka suuri osuus Kemin tehtaan puuntarpeesta tuodaan Ruotsista?

  Kurki

  Mitäänhän ei ole vielä päätetty.

  Yleensä nämä sensaatiomaiset EU-uhat ovat lässähtäneet viime metreillä.

  mehtäukko

  Miljoona mottia.

  Mutta kun eu- kolhoosi on maataloudenkin puolelle kotimaisten virkamiespettureiden saattelemana pykännyt tolkuttoman määrän pykäliä,kieltoja ja lopuksi sanktioita. Hivuttautuvat kuin syöpä ilmaston,maankäytön, liikenteen ym. varjolla paaviksi paavin paikalle.

  Nostokoukku

  mehtäukolle. hyviä uutisia Stora Ensosta. Toimitusjohtaja Bresky sai lähteä liian liberaalien ympäristöasioiden mielipiteittensä takia. Hänen suhtautumisensa aiheutti liian kipeitä varpaita Storassa. Tämä tieto Ruotsista.

  Maataloupuolellakin maksaja yleensä asettaa ehtoja rahojensa käytölle. Onko se petturuutta vai ei, siinäpä pulma.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Rekkaongelmaan olisi helpompi ottaa kantaa jos olisi jokin uutinen asiasta.

  reservuaari-indeksi

  Taitaa olla samasta asiasta kysymys kun jokaisen risauksen jälkeen on ”vuoren varmasti” lähdössä maasta kokonainen teollisuuden haara, ennen ensi syksyä. Vuorollaan jokainen klusteri.

  Iän, riippuvuuden, toimettomuuden ja pelkojen välillä on usein kokonaiskorrelaatio.

  Ratkaisu harhoihin vaikuttaa olevan usein herraviha, EU-viha, kuseminen hesalaisten juomaveteen, julkisen sanan neuvosto…

  ♥ Kerttu

  Nostokoukku

  Kerttu on asian ytimessä. Kuinkahan monta investointia on jäänyt tekemättä ”työelämän uudistumattomuuden” vuoksi. Sunilan tehtaan lopettamisen syinä oli joku muu kuin työvoimapolitiikka, Hollantiin sijoitetun biopolttoainetehtaan sijoittumisessa jotkin muut syyt, Metsä Tissuen pehmopaperitehtaan sijoittumisessa Isoon-Britanniaan painoivat logistiset ja markkinatilanteen syyt ym. Syyllinen on helppo etsiä aina kotimaasta ja mahdollisimman läheltä, lähinnä oman arvomaailman inhokeista esim. ay-liikkeestä. Ay-liike ajaa reilusti työntekijöiden etua niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, yritysrintama on hyvinä aikoina hiljaa ja käärii voittoja, huonoina aikoina se on huutamassa yhteiskuntaa apuun investoinnein ja tukipaketein. Niin kävi korona-aikana ja sama huuto alkoi taas. Voitot ovat minun, mutta tappiot olkoon yhteisiä !

Esillä 10 vastausta, 2,001 - 2,010 (kaikkiaan 2,025)