Keskustelut Metsänomistus EU:n metsäpolitiikkaa

Esillä 5 vastausta, 2,041 - 2,045 (kaikkiaan 2,045)
 • EU:n metsäpolitiikkaa

  Hamuaako EU jo kohtuuttoman paljon päätösvaltaa sen suhteen, miten Suomen metsiä käytännön tasolla hoidetaan, metsäneuvos Heikki Granholm?

  http://areena.yle.fi/audio/1-50799758

  EU:sta on tulossa paljon lainsäädäntöä joka koskee metsiä: LULUCF-asetuksen tarkennus, biodiversiteettistrategia (mm. suojelupinta-alan tavoite 30 %), kestävän rahoituksen kriteerit ja ilmastopaketti. Haastattelussa taustaa.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ehkä kannattaa arvioida itse asiaa, eli MTK:n saavutuksia suhteessa siihen mitä aloitteita EU:n matopurkista on viime aikoina kaivettu, eikä niinkään sitä miten saavutuksia kuvaillaan. MTK:lla on sama ongelma kuin Greenpeacella. Jos asiat ovat hyvin, jäsenmaksua ei nähdä tarpeellisena, kun asiat näyttävät hoituvan ilmankin. Jos asiat ovat huonosti, MTK on hoitanut edunvalvontaa huonosti. Koskaan ei voi voittaa, teki niin tai näin.

  Scientist Scientist

  Leena yrittää lällättelyllä sivuuttaa asian ytimen. Sen että EU näyttää jatkuvasti kasvattavan valtaansa jäsenvaltioiden kustannuksella. Eikö siis saisi olla eri mieltä  komission kanssa. Kansalaisilta on myös jäänyt huomaamatta  että EUn virkamiehet muodostavat eräänlaisen uuden aateliston. Loistavan  suuri palkka ja veroa maksetaan vain noin 10%. Usein vielä on edetty poliittisesti pätemättömyyden tasolle. Esim Timmermansin tausta on ranskan kirjallisuuden tutkimus.

  Tomperi

  Leena saa leivän MTK oolta, eikös hänet palkattu metsälehden asiantuntijaksi niin että jaksaisi ….

   

  Tomperi

  Suomen merkitys on samaa luokkaa kuin hernekeitosta johuva pörähdys saharassa, ainoastaan lähellä olevat huomaa sen. Loppujen lopuksi hyvin vähä merkityksellinen asia.

  Henkilökohtasella tasolla olen muistanut sen, ja noudattaa sitä aina, jos törähtää niin katson nopeasti taaksepäin, esimerkiksi kassajonossa,pääsääntöisesti hyvin nopeasti tulee vastaus etten se ollut minä…. arvaa uskooko kukaan?  Oishan se aika kuivan olonen tämäkin media ellei olis edes hieman propagandaa ja ihanaa että monet uskovat siihen… niinku esimerkiksi vartiotorni… tai herätys ja haloo että metsälehti että pysyttäs ns asia asiassa….

   

   

  Tomperi

  Se ois, hirveetä josois että sasvon murre häviäis,  hyvin sanottu on kun näin joku sanoiksi pötkäs ”Leena yrittää lällättelyllä ” miun murteesa sama sanottas Leena yrittää lällättelemällä…. Eikä tmä ollut mikään loukkaus vaan itäsuomalisen kielen rikkaus kuvaelmiin hienoine vivahduksin

   

Esillä 5 vastausta, 2,041 - 2,045 (kaikkiaan 2,045)