Keskustelut Metsänhoito Hallitusneuvottelut

 • Tämä aihe sisältää 2,372 vastausta, 62 ääntä, ja päivitettiin viimeksi sitten AvatarTolopainen toimesta.
Esillä 10 vastausta, 2,191 - 2,200 (kaikkiaan 2,372)
 • Hallitusneuvottelut

  Orpo kysyy.

  Millä konkreettisilla keinoilla parantaisitte suomalaisen ruuantuotannon ja metsätalouden tulevaisuutta?

  Mitä raati vastaa?

  Nyt olisi aika ottaa kantaa.

 • Apli

  Monet ihmiset on kyllästyneitä politikkaan jotenka pressan vaalit voittaa henkilö joka tulee politiikan ulkopuolelta eli Mika. Myös itse aioin äänestää häntä.

  Visakallo Visakallo

  Nyt se on sitten Helsingin pormestari Juhana Vartiainenkin rikoksesta epäiltyjen porukassa. Asia liittyy taannoiseen Pohjola-Norden -järjestön varojen kavallukseen.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ensimmäisen kierroksen ehdokkaani on Haavisto, koska hänellä on käytännön kokemusta ulkopolitiikasta.

  kim1

  Heh..,jos Haavistolla olisi Jani Toivolan ulkonäkö..,niin silloin Pekalla olisi kaikki valttikortit käsissä,eikä toista kierrosta edes tarvittaisi…

  MaalaisSeppo

  Nyt on menossa erilaisten kansanryhmien marssi, joilla vastustetaan hallituksen säästösuunnitemia.

  Nyt kannattaisi tukivien journalistien kysyä ko säästöjä vastustavilta ryhmiltä (opiskelijat, asumistuen saajat, työmatkalaiset jne), miten heidän mielestään säästöt voitaisiin muuten rahoittaa. Veikkaukseni on, että jos ko ehdotukset ynnättäisiin yhteen, niin jonkun nyt paremmin toimeentuloryhmän tulot eivät ko menoihin riittäisi, vaan parempi olisi hedänkin siirtyä tukien saajiin.

  Solidaarisuusveron saisi hallitus kuitenkin pitää nykyisellään. Ehkä se onkin täkynä, joka lopulta palautetaan ennalleen pr tarkoituksessa.

  Tolopainen

  Aika röyhkeää tuo opiskelijoiden toiminta, kun on ilmainen koulutus. He ovat kohta veronmaksajia ja joutuvat maksamaan kasvavat valtionmenot. Monissa maissa joutuu itse maksamaan kalliit lukukausimaksut.

  Rane

  Parempien toimeentuloryhmien kurittamisessa on muistettava että tuloerojen tasaamisessa verotus on jo ihan tehokas keino.Jos sen lisäksi kovin innostutaan viemään niitä veroilla kustannettavia palveluja yms.etuja pois hyvätuloisilta,tai muutetaan maksullisiksi,niin se voi johtaa siihen että menettää motivaation hankkia niitä suuria tuloja.Käy kuten osalle työttömistä että ei ole motivaatiota mennä töihin raatamaan kun muutenkin pärjää.

  arto arto

  Oletko  Rane miettinyt että TE toimisto hankkii työttömille töitä. Tulee karenssi jos ei työ kiinnosta. Samalla muut tuet vähenee. Eli joku mätää näissä tuella eläjissä. Ovatko alkoholista tai muuten jälkeen jäänneitä .ilman koulutusta.  Jotka ei kelpaa kellekään työmiehiksi/  Naisiksi.

  Tolopainen

  Esim. uskonnon varjolla monet ei hanki koulutusta, lahkot kieltää opiskelun yliopistoissa. Sehän on haitallista, jos ihmiset alkavat ajatella itse. Voivat jättää ahdasmieliset kontroloivat yhteisöt.

  MaalaisSeppo

  Jotenkin on hämärtynyt tämä verojen tarkoitus. Perimmäinen tarkoitus on mielestäni kattaa valtion menot. Joidenkin mielestä tarkoitus on tasoittaa tuloerot. Viimeinen tavoite kai on vallalla, kun tuloja ei saada kasaan.

Esillä 10 vastausta, 2,191 - 2,200 (kaikkiaan 2,372)