Keskustelut Puukauppa Jees reklamaatio päivä?

Tämä aihe sisältää 291 vastausta, 36 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi jees h-valta 3 päivää, 10 tuntia sitten.

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 291)
 • sikari

  Joko on uusia tarjouksia alkanut tippumaan viimeistelystä savotan suhteen? Pääte hakkuu hinnoissa varmaan mennään? Mikä lienee päivän hinta puulle?

   

   

  kim1

  Toivottavasti,ei koska nämä valtakunnallisesti merkittävät sopimus asiakkaat polkevat,etenkin hankintahintoja….

  jees h-valta

  Kiitos kysymästä vaan sikari. Ei vielä ole näkynyt mutta annoin kyllä ajallisesti aika vapaat kädet tutkia rauhassa harvennukset ja tarjota kun on valmista pintaa. Ostokaveri on mielestäni aika tarkka kohteista eikä tarjoa pelkästään Metsäverkon eikä Metsään.fi:n tiedoilla vaan käy yleensä kohteet paikanpäällä katsomassa. Minulla kohteet ovat kahdella eri suunnalla joten varmasti hiukan kestää kartoittaa paikanpäällä. Kohteiden välimatkaa liki sata kilsaa kuitenkin. Ensimmäisethän silloin katsottiin yhdessä eli nämä paikkuut edellisen hakkuun perään. Mutta kun tuntui muuten ostohalut nyt olevan hyvät uskon että lisää tulee hyvä ropsaus.

  teemu varjus

  Terve.Nyt ihan mielenkiinnosta kysyn että mikä oli lopputulema?Oli pakko kirjottaa ku en ole ennen tämmösel palstalle päässykkää.

  Metät kunnossa!

  Jesse! Vastausta kehiin! Montako tuhatta mottia kouran mittari on raportoinut?

  Visakallo Visakallo

  Jessen avoimuus täällä palstalla tahtoo toisinaan hieman vaihdella.

  Metät kunnossa!

  Eihän tullut palautetta, että raivaukset kuntoon ja 10 vuotta lihotusta ennen kun motolla kimppuun….?

  jees h-valta

  Sori vaan mutta tähän aikaan vuodesta olen aika paljon viikonloput muualla kuin koneen äärellä että ei se vastaamattomuus avoimuuden puutteesta johdu. Olen sitä puolta mielestäni harrastanut lähes koko ”kerman” yli. Olen hyvityksiin koko linjalta tyytyväinen. Tosin siinä oli tieasiaa ja hakkuun asiaa samassa paketissa. Kun tuhansissa hyvitetään on turha kyllä asiassa enää mutista, olen täysin tyytyväinen. Siinä oli paketissa kaikki enkä raota pakettia tämän enempää. Mutta voin kehua kyllä että tiukka linja tuo tulosta ja Metsä-Group ymmärsi vastuunsa. Meillä on asiat taas kunnossa ja tuon jälkeen on tosiaan hyvässä hengessä tehty jo uusiakin puukauppoja. Tai oikeastaan jo pikkasen ennenkin kun tiesin että vastaantuloa on odotettavissa. Niin ja tietysti hakataan toki ne hakkaamatta jääneet mutta ne ovat nyt samassa paketissa seuraavan kaupan kanssa jossa tehtiin samalta palstalta noin 1,5ha:n lisähakkuut samalla.  Ja toiselta palstalta yksi kuusikon harvennus samassa kaupassa myös. Ensi talvena aikomus toteuttaa koska osa talvikohdetta. Eli, Hyvä sopimuskumppani jonka kanssa on kyllä aina sovittu ja plussana vielä hyvät korot tässä kuussa tilille.

  teemu varjus

  Tekemättä jääneet?tarkoitatko niitä alueita mitä sovittiin ettei hakata koska on niin pientä puskaa/liian pehmeitä?meille saa myös tulla sanomaan päin naamaa näistä asioista ni ei tarvitse täällä niitä asioita puida.kiitos ja anteeks

  Tolopainen

  Urakoitsija tekee töitä metsäyhtiölle, kyllä reklamaatiot pitää hoitaa yhtiön kautta. Ei urakoitsijat ala korvauksia maksaa suoraan metsänomistajille omista virheistään. Mikä on muuten korvaus kolhitusta tukkipuusta, jos hehtaarilla on vaikka kymmenen koneen kolhimaa puuta, minkä laisen laskun lähetän urakoitsijalle, tai kun katkonta ei ole toleransseissa, paljonko siitä saa korvausta.

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 291)