Keskustelut Luonto Korona

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 367)
 • Visakallo Visakallo

  Ei nyt sentään kaikki. Sunnuntaina Länsi-Uudellamaalla käydessämme näimme metsänlaidoissa runsaasti autoja. Perheet olivat lähteneet luontoon, ja sehän on todella hyvä asia.

  jees h-valta

  Katsotaan keskeytyykö yrittäjäkurssi vai saako aikuisopiskelijat jatkaa yläasteen tiloissa. Vaikka koululaiset onkin kotona.

  Visakallo Visakallo

  Suomen Alkokin lisää nyt mukavasti myyntiään, kun niihin ”Balttian Parempiin Alkoihin” ei kohta pääse.

  jees h-valta

  Tässä koronassa on paljon hyvääkin. Kuten Visa toteaa tuo on yksi hyvä puoli. Myös matkustus lentokoneilla rajoitettua. Ilmasto kiittää! Myös pienyrittäjät saavat hätäapuna halpaa lainaa tai jopa avustuksia. Ja saavat lomauttaa nopealla varoituksella työntekijöitään. Moni valmiiksi tattisfirma voi vielä vedota koronaan ja kerran vielä nostaa päätä pinnan yläpuolelle.

  Puuki

  Kuuntelin eilen erään kokeneen vanhemman lääkärin selostusta koronasta. Hänen mukaansa Suomi myöhästyi , kun ei ottanut heti oppia Italiasta, jossa otettiin poikkeuslait heti käyttöön ja varoittivat muita maitakin ettei käy kuten heillä.  Täällä kävi vähän kuin ennen talvisotaa, kun ei silloisen hallituksen mukaan ollut mitään hätää aikä aihetta isompiin varautumisiin. Lentelyä kriisialueille ja takasin jatkettiin yms.

  Tolopainen

  Koulut pitäisi sulkea heti. Nykyaikana on helppo siirtyä etäopetukseen. Suurin osa opettajista on muutenkin turhia. Kaikki opetus voitaisiin Suomessa antaa videoyhteydellä yhdestä opetuskeskuksesta. Eikä sielläkään tarvita ihmisiä, kun opetusvideot on kerran tehty.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Toivottavasti mitään yleistä ulkonaliikkumiskieltoa ei laiteta; jos epidemia kestää viikkoja niin johan siinä kunto menee ja höpertyy lopullisesti.

  Yläkoululaisen lapseni koulusta yksi luokka on karanteenissa, läheltä liippasi.

  Alakoululaisten ja varsinkin päiväkoti-ikäisten kanssa pitää jonkun olla kotona. Se halvauttaa vähän yhteiskunnan toimintoja, kun kymmeniä tuhansia äitejä ja isiä jää kotiin lapsia hoitamaan ja opettamaan. Lapsi-ikäluokka on kai ollut viime vuosina noin 50000 lasta. Näitä ikäluokkia olisi päiväkodeissa (3-6 vuotiaat) ja kouluissa (luokka-asteilla 1-3) ehkä yhteensä 6 x 50000 eli 300000 kappaletta! Osalla on sisaruksia, joten ihan tuota määrää hoitajia ei tarvita. Olisihan siinä työttömille töitä…

  Visakallo Visakallo

  Olen tänäänkin yrittänyt osaltani pitää yhteiskuntaa pyörimässä ja työllistää oman paikkakunnan pienyrittäjiä. Kävin aamulla hierojalla, kahvilassa kahvilla, parturissa, ja seuraavaksi vielä lounaspaikkaan lounaalle.

  Visakallo Visakallo

  Vakuutusyhtiö maksoi kolmisen viikkoa sitten tulleista tuulenkaadoista korvauksen, niin pitihän se raha laittaa äkkiä kiertoon!  🙂

  MJO

  Suurin osa opettajista on muutenkin turhia. Kaikki opetus voitaisiin Suomessa antaa videoyhteydellä yhdestä opetuskeskuksesta.

  Älä tolopainen selitä, kun et tiedä asiasta mitään. Teknisesti mahdollista, muttei käytännössä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 367)