Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Esillä 10 vastausta, 5,831 - 5,840 (kaikkiaan 7,598)
 • Me keskustelemme taas!

  Merkitty: 

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • Tolopainen

  Monessakin  tehtaassa työntekijät tekevät omia laittomia kulkureittejä, joka lyhentää matkaa parkkipaikalta työpisteeseen. Niistä ei koskaan tehdä juttua lehteen. Miksi ei.

  Remie

  Onko kellään tietoa Postin palkkatasosta. Palkkaa on 20 000€ – 1000000€ vuodessa. Kenenkään työpanos ei voi olla miljoonan arvoista vuodessa. Asia on ihan selvä. eroja toki kuuluukin olla mutta jokin raja pitää olla. Jos palkkoja lasketaan taas kaikilta 40% niin sehän naurettava menetelmä. Pienipalkkaisilta otetaan lähes puolet pois. Kuka tulee kymppitonnilla vuodessa toimeen , sen sijaan puolimilliä vuodessa tienaava retostelee samaan malliin. Outo palkkausjärjestelmä ei ole yksin Postin ongelma vaan kaikilla aloilla esiintyy samaa epäsuhdetta. Pienipalkkaisin on yleensä se joka tekee sen tärkeämmän työn, hän jos on viikon poissa niin se on suuri ongelma, joku päällikkö miljoonanpalkalla voi rillutella kaikessa rauhassa puoli vuotta. Jos posti ei kykene hoitamaan ongelmaansa talon sisäisesti niin posti voi vapaasti lakata olemasta. Postissa ei ole ongelmaa jos suuret palkat lasketaan kohtuulliselle tasolle.

  jees h-valta

  Just noin!

  Tolopainen

  Miksi ihmiset menevät pienipalkkaisiin töihin. Eikä noihin suuripalkkaisiin. Remiekin olisi voinut ansaita miljoonia työurallaan, muuta tyytyi satasiin. Nyt kadehtii muita paremmin ansaitsevia, siihen tarvitaan älliä hiukan enemmän kuin taviksilla on. Mitä Remie tietää yrityksen johtamisesta, mitä parempi johtaja yhtiöllä on, sitä paremmat palkat myös lattiatasolla. Jos Steven Jobs olisi ollut Jorma ollilan tilalla. Suomen ja Nokian talouden tila olisi nyt aivan erilainen. Aple tekee enemmän voittoa kuin suomen valtion vuosimenot.

  Remie

  Tolopainen.  Puhele vain itsekseksesi, Oletko koskaan ajatellut muita kuin itseäsi. On sellaisia ihmisiä jota puhuvat vääryyttä kärsineiden puolesta ja vielä enemmän niitä jota ovat itse kärsineet epäoikeudenmukaista kohtelua jotka eivät kykene ilmaisemaan itseään tai eivät tiedä oikeuksiaan. Nämä asiat tuntuvat olevan vieraita monelle muulle. Kerrottakoon vielä sinulle tiedoksi että en ole päivääkään ollut työttömyyskortistossa enkä päivääkään sairauslomalla, kuinka mahtaa olla teidän kanssanne arvoisa Tolopainen.

  Tolopainen

  Työläisen on mahdollista pitää 75 sairaslomapäivää vuodessa, ilman että vaikuttaa kesälomiin. Pitkän työuran varrella tuli todettua, että monet tämän osasivat. Esim. vuorotöissä kannattaa olla ammuvuorot vp:ssä saa paremman palkan kotiin kuin töihin. Aika moni postilaisistakin lienee hakenut sairauslomaa, niin saa palkan lakon ajalta. Tämäkin on  nimittäin tullut nähdyksi. Ihminen on oman onnensa seppä.

  Remie

  Sanon suoraan , siksi tässä surkeassa tilanteessa ollaan kun on noita ” toisen tunnollisella töpanoksella ratsastajia” Tuommoiseta juonimisesta pitäisi tuomita pakkotyöhön. Nuo konstailut ovat niitä jotka romuttavat kaikki hyvää tarkoittavat palvelut ja ratkaisut myös työpaikat menevät ulkokomaille .Kiitos noiden oman onnensa seppien. Suomeksi sanottuna puolilaillista varkautta.

  Tolopainen

  Missä surkeassa nyt ollaan, valtion tulot ja menot eivät koskaan ole olleet suuremmat kuin nykyisin. Kun eläkejärjestelmään menevät rahat lasketaan mukaan, Suomen talous on vahvasti plussalla. Joku posti ei vaikuta sitä eikä tätä talouteen. Ministerit askartelevat toissijaisten asioiden parissa. Postin lakko tai lakon loppuminen ei merkitse yrityksille juuri mitään. Aikakauslehdet maksetaan vuositilauksina, jos lehtiä jää toimittamatta sehän on vain säästöä. Yrityksissä siirryttiin sähköiseeen laskutukseen jo  10v sitten. Mekään emme toimittaneet lainkaan tavaraa, jos ostajalle laskua ei voinut lähettää sähköisesti

  Remie

  Vain Tolopainen kykenee moiseen ylimielisyyteen, täydellisen sokea ja tunnoton ollakseen elossa. Et ole edes keskustelun arvoinen henkilö. Vain ääliö käyttäytyy kuin ääliö.

  Tolopainen

  Minulle riittää asiakysymykset, ja valtiontalouden numerotiedot. SDP:n ministereiden poliittiset puuttumiset suoraan yhden valtionyhtiön toimintaan ovat laittomia. Yhtiöllä on oma hallinto, jopa poliitikkojen muodostama hallintoneuvosto. Johto pitää erottaa, jos se on tehnyt jotain laitonta, ministerillä omistajana ei ole muuta vaihtoehtoa, mutta hän ei voi alkaa johtaa yhtiötä. Ei sitä myöskään voi tehdä liittopomot.

Esillä 10 vastausta, 5,831 - 5,840 (kaikkiaan 7,598)