Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Tämä aihe sisältää 6,437 vastausta, 86 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Remie 6 tuntia, 6 minuuttia sitten.

Esillä 10 vastausta, 5,831 - 5,840 (kaikkiaan 6,437)
 • Me keskustelemme taas!

  Merkitty: 

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • jees h-valta

  Kyllä alkaa lakko vaikuttaa. Olen täysin postilaisten hengessä mukana. Vaikka koko Suomi laitettaisiin seis en kyllä harmittele ollenkaan. He ovat taistelussa oikeassa ja ovat palkkansa ansainneet, sen oikean nykyisen palkkansa.

  Tolopainen

  Postin olisi pitänyt aloittaa yt. neuvottelut ja irtisanomiset, yrittävät nyt pehmeämpää keinoa, jolloin porukka yhteisvastuulliseti hoitaisi tilanteen, että mahdollisimman monen työpaikka säilyisi. Sellainen ei ole koskaan käynyt ay pomoille, jälkeenpäin sitten sanotaan, että olisi pitänyt ajoissa hoitaa, niin että työpaikat säilyvät. Joissakin tilanteissa yksittäisen yhtiön on pakko laskea kuluja, kun tulot vähenee. Vuosikymmeniä valtion virastona toimeen postin tila nyt vain sattuu olemaan sellainen, että tulot eivät tule riittämään nykyisen joukon palkkoihin kuin äärimmäisillä kiskurihinnoilla, joita on vaikea markkinoilta enää saada.

  Venäjän bolseviikkinen sekaantuminen Suomen asioihin aikoinaan, vaikuttaa vieläkin ministerin mielipiteisiin, valheella on pitkä varjo.

  jees h-valta

  Valehtelet tosiaan. Hyvin on Postin rahat piisanneet herrojen ökyelämään. Mitään tekemistä säästöllä ei ole jos vuokratyövoimaa tarvitaan. Vuokraajafirmat kiskovat hyvät voitot noista ammattitaidottomista tuurareista. Mitään mahdollisuutta hoitaa työ vähemmällä porukalla ei ole. Minusta Postin ei tarvitse tuottaa voittoa vaan riittää kun hoitaa hommansa. Ilman Golf-osakkeita ostelevia herroja! Ja ne aidatkin kannattaisi pitää ehjinä. Kuluja siitäkin hölmöilystä taas tuli.

  Tolopainen

  Monessakin  tehtaassa työntekijät tekevät omia laittomia kulkureittejä, joka lyhentää matkaa parkkipaikalta työpisteeseen. Niistä ei koskaan tehdä juttua lehteen. Miksi ei.

  Remie

  Onko kellään tietoa Postin palkkatasosta. Palkkaa on 20 000€ – 1000000€ vuodessa. Kenenkään työpanos ei voi olla miljoonan arvoista vuodessa. Asia on ihan selvä. eroja toki kuuluukin olla mutta jokin raja pitää olla. Jos palkkoja lasketaan taas kaikilta 40% niin sehän naurettava menetelmä. Pienipalkkaisilta otetaan lähes puolet pois. Kuka tulee kymppitonnilla vuodessa toimeen , sen sijaan puolimilliä vuodessa tienaava retostelee samaan malliin. Outo palkkausjärjestelmä ei ole yksin Postin ongelma vaan kaikilla aloilla esiintyy samaa epäsuhdetta. Pienipalkkaisin on yleensä se joka tekee sen tärkeämmän työn, hän jos on viikon poissa niin se on suuri ongelma, joku päällikkö miljoonanpalkalla voi rillutella kaikessa rauhassa puoli vuotta. Jos posti ei kykene hoitamaan ongelmaansa talon sisäisesti niin posti voi vapaasti lakata olemasta. Postissa ei ole ongelmaa jos suuret palkat lasketaan kohtuulliselle tasolle.

  jees h-valta

  Just noin!

  Tolopainen

  Miksi ihmiset menevät pienipalkkaisiin töihin. Eikä noihin suuripalkkaisiin. Remiekin olisi voinut ansaita miljoonia työurallaan, muuta tyytyi satasiin. Nyt kadehtii muita paremmin ansaitsevia, siihen tarvitaan älliä hiukan enemmän kuin taviksilla on. Mitä Remie tietää yrityksen johtamisesta, mitä parempi johtaja yhtiöllä on, sitä paremmat palkat myös lattiatasolla. Jos Steven Jobs olisi ollut Jorma ollilan tilalla. Suomen ja Nokian talouden tila olisi nyt aivan erilainen. Aple tekee enemmän voittoa kuin suomen valtion vuosimenot.

  Remie

  Tolopainen.  Puhele vain itsekseksesi, Oletko koskaan ajatellut muita kuin itseäsi. On sellaisia ihmisiä jota puhuvat vääryyttä kärsineiden puolesta ja vielä enemmän niitä jota ovat itse kärsineet epäoikeudenmukaista kohtelua jotka eivät kykene ilmaisemaan itseään tai eivät tiedä oikeuksiaan. Nämä asiat tuntuvat olevan vieraita monelle muulle. Kerrottakoon vielä sinulle tiedoksi että en ole päivääkään ollut työttömyyskortistossa enkä päivääkään sairauslomalla, kuinka mahtaa olla teidän kanssanne arvoisa Tolopainen.

  Tolopainen

  Työläisen on mahdollista pitää 75 sairaslomapäivää vuodessa, ilman että vaikuttaa kesälomiin. Pitkän työuran varrella tuli todettua, että monet tämän osasivat. Esim. vuorotöissä kannattaa olla ammuvuorot vp:ssä saa paremman palkan kotiin kuin töihin. Aika moni postilaisistakin lienee hakenut sairauslomaa, niin saa palkan lakon ajalta. Tämäkin on  nimittäin tullut nähdyksi. Ihminen on oman onnensa seppä.

  Remie

  Sanon suoraan , siksi tässä surkeassa tilanteessa ollaan kun on noita ” toisen tunnollisella töpanoksella ratsastajia” Tuommoiseta juonimisesta pitäisi tuomita pakkotyöhön. Nuo konstailut ovat niitä jotka romuttavat kaikki hyvää tarkoittavat palvelut ja ratkaisut myös työpaikat menevät ulkokomaille .Kiitos noiden oman onnensa seppien. Suomeksi sanottuna puolilaillista varkautta.

Esillä 10 vastausta, 5,831 - 5,840 (kaikkiaan 6,437)