Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Esillä 10 vastausta, 6,811 - 6,820 (kaikkiaan 8,528)
 • Me keskustelemme taas!

  Merkitty: 

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • Puuki

  Hevosettomia rattaita  pitäisi tehdä puusta eikä teräksestä . Puusta on tehty menestyksekkäästi esim. lentokoneita . Englantilainen II-Ms aikainen 2 moottorinen pommikone Mosquito oli puurunkoinen ja tais olla pintakin puulankuista väsätty.  Miksipä ei puusta voisi tehdä sitten autojakin. Puukaasulla käyvä pääosin puusta rakennettu auto voisi olla uusi menestyvä aluevaltaus maailman ilmastohuolella kyllästetyillä ajoneuvomarkkinoilla Suomen autoteollisuudelle.

  Tolopainen

  Niin ei eläimet keksi mitään, ne elävät omassa luonnon määräämässä lokerossa. Ihminen on ulkopuolinen häirikkö liian suurine aivoineen. Ihmisellä ei ole mitään paikkaa luonnonkiertokulussa nykyisin. Kaupungistuminen on täysin sairas ilmiö, suurkaupungit varsinkin.

  MJO

  Kaupungistuminen on täysin sairas ilmiö, suurkaupungit varsinkin.

  Yhdyskunta eläin laumaantuu, kun siitä on hyötyä yhteiskunnan jäsenille. Ei se ole sairauden aiheuttamaa.

  Tolopainen

  Kummallisia aivopesun uhreja täällä eivät osaa ajatella omilla aivoillaan ja siksi haluavat kieltää sen myös muilta.

  Visakallo Visakallo

  Aivopesu-sanasta tulikin ihan lapsuus mieleen. Kymän sodan aikaan siitä puhuttiin paljonkin 60-luvulla. Tänään tuleekin klo 21.00 Teemalta Mantshurian kanditaatti. Siinä Korean sodan amerikkalainen sotavanki on aivopesty tappajaksi. Aivopesulla taitaa olla nykyisin paljon hienompia nimiä. Tällä hetkellä meistä yritetään pestä hiiltä pois. Mitähän seuraavaksi?

  Rane

  Puusta saa hienoja autoja jos taitoa on.Ja jos asuu Romaniassa voi ajella kylilläkin.

  Visakallo Visakallo

  DDR:n lahja autoilevalle kansalle: Trabant! Oli aikaansa edellä, kun ei ollut läheskään kokonaan peltiä, vaan myös uusiutuvaa materiaalia!

  Visakallo Visakallo

  Liikenneministeri Timo Harakka puhui tv:ssä jo hiilettömästä liikenteestä. Enää puuttuu vain toteutus!

  Gla Gla

  Harmi, kun sitten ei puurunkoinen polkupyöräkään kelpaa. En saa linkkiä tällä puhelimella, mutta metsäyhdistyksen sivuilla sellaista esitellään. Löytyy hakukoneella.

  jees h-valta

  Ainakin tuossa Kokemäen Kuurolassa on tekijä puurunkoisille polkupyörille ollut. Taisi jotain lisenssiä myydä siitä mutta touhuaa edelleen sen toiminnan tiimoilla.

Esillä 10 vastausta, 6,811 - 6,820 (kaikkiaan 8,528)