Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Esillä 10 vastausta, 9,131 - 9,140 (kaikkiaan 9,167)
 • Me keskustelemme taas!

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Sää on kuin Epsanjassa: ensin lumimyräkkä ja heti perään paukkupakkaset! Lunta on tullut Espooseen ainakin sen pohjoisamerikkalaisen jalan verran, eli reilusti yli 30 cm kahdessa vuorokaudessa. Auramies ei ole ehtinyt kotikadulleni vielä lainkaan. Tillinmäentiellä aamulla rekka mäessä jumissa. Teillä mukavasti lumikertymää, liikenneympyrässä ja auraamattomilla osuuksilla pääsee kokeilemaan talviajo-ominaisuuksia, reilu maavara on ollut tarpeen. Laittaa pohtimaan autokatoksen sijaintia: 5 metriä kaupungin rajalta saattaisi olla parempi kuin nykyinen 30 metriä, joka on nyt sen jalan vahvuisen lumikerroksen alla.

  Visakallo Visakallo

  Jotain se nykyihmistä kertoo, kun kaveri laittoi aamulla viestiä Vantaalta, että hän oli kerrostaloalueen parkkipaikalla ainoa, jolla oli lapio. Sama juttu myös työpaikan parkkipaikalla!

  Per Ä Reikäs

  Kaikkea hassua se Ilmastomuutos aiheuttaa. Ilmankos Kolumbus lähti etsimään uusia maita merten takaa.

  Gla Gla

  AJ: ”Lunta on tullut Espooseen ainakin sen pohjoisamerikkalaisen jalan verran, eli reilusti yli 30 cm kahdessa vuorokaudessa.”

  Forecan lumikartassa Helsinki mlk:ssa on pienellä alueella jo yli 50 cm. Erikoista etelässä. Lounaassakin on sen verran, että aurausvallin lapioimisen jälkeen lähdin umpihankeen koittamaan. Pääsin muutaman kymmenen metriä, mutta sitten keulan eteen kertyi liikaa lunta kasalle, eikä matala etuveto jaksanut sitä puskea. 5 cm lisää maavaraa olisi ehkä riittänyt. Ilman ketjuja. Pehmeä pakkaslumi ei paljonkaan vastusta, kun alla on kova maa ilman korppumaista kerrosta jäätynyttä suojalunta.

   

  kim1

  Annelii…päin  vastoin ihmettelen ,kuinka täällä Suomessa vähän sataa..,esin siellä Michicanissa…,satoi viellä taannoin 2- 3 metriä lunta…,naapurit tulivat reteesti pihaan moottorikelkalla…..,autojen yli….,kääk..

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Michiganissa varmaan vaikuttaa ne Suuret Järvet, ne antavat kosteutta ilmaan, ja se sitten sataa lumena. Itsellä myös kokemusta sieltä, Ontarion puolelta: omakotiasukkailla oli kyllä talvella ”snowblowerit” kovassa käytössä.

  Visakallo Visakallo

  Helsingin Sanomien mukaan hallitus on päättänyt liikenteen tulevia päästövähennyksiä koskeneissa neuvotteluissaan siirtää mahdolliset verotuspäätökset ja liikenteen hinnoittelua koskevat päätökset syksyyn.

  Taitaa kevään kuntavaalit pelottaa hallituspuolueita.

  Visakallo Visakallo

  Kauppalehden mukaan hallitus esittää henkilöautojen romutuspalkkiota koskevan lain pikaista tarkentamista siten, että palkkio myönnettäisiin vain yhdestä romutettavasta autosta. Lain voimaan tulon jälkeen ilmeni, että laissa ei ole riittävän selkeästi määritelty tuen enimmäismäärää hankittavan uuden auton osalta, eikä selvää kieltoa useamman romutuspalkkion käyttämisestä yhden auton hankintaan.

  Tolopainen

  Oli jo yksi ostaja tv:ssä, jolla noita palkkioita oli 8k€, kun teki autokauppaa. Kaikenlaiseen valtiolla riittää rahaa, toisille ei makseta edes perustoimeentuloa. Tuollainen hevonpaska pitäisi lopettaa, jolla tuetaan autoteollisuutta. Rahat pitäisi antaa sellaisille, jotka luopuvat autosta pysyvästi.

  rööri roope

  Järkyttävää p….a tuo romutuspalkkio.Jos ei pysty autoa uusimaan ilman tukea ajakoon romunsa paaliin ja kävelee.

  Kyllä veroja riittää kun kaikkeen pitää apu saada yhteiskunnalta.

Esillä 10 vastausta, 9,131 - 9,140 (kaikkiaan 9,167)