Keskustelut Tekniikka Raivausasut/vaatteet

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 227)
 • Raivausasut/vaatteet

  Alkaa olla taas se aika vuodesta että kaivellaan ,asusteita käyttöä varten! Millaisia vaatteita käytätte raivaussaha töissänne? Asuja on markkinoilla reilusti joten valinnan varaa ainakin riittämiin! Itse kuitenkin kaipaisin anorakki mallista metsurin takkia markkinoille, muistatte varmaan legendaarisen sini oranssi reiman valmistaman metsurin takin?

 • arto arto

  Merinovilla alusasu ja urheilukerrasto. Eipä hiki ja kosteus haittaa.

  isaskar keturi

  Nastarit kuuluu juoksulenkille. Metsurin turvasaappaat turhan painavat raivaukseen. Pitkäkoipisena tulee välillä potkastua jumittunut ranka raivaussahan terästä irti, niin kärkivahvistettu turvasaapas on tarpeen, ettei käy kuin varpaansa menettäneelle Jojensuun kaverille. Sievin Dunlop turvasaapas on osoittautunut varsin päteväksi raivauksella.

  Muutoin vaatetukseen pätee se suunnistajan ohje – lähtiessä pitää olla vähän kylmä, muuten tulee liian kuuma. Tauolle lämmintä mukaan.

  MIISU4F MIISU4F

   

  Saatoin nähdä tuollaiset sadevarusteet esittelyssä, kun oltiin ulkotulilla toissaviikolla yhtiön kauden päätöstapaamisessa.

  Mutta: edelleen kysyn: Missä HEIJASTIMET?!

  Raivaaja

  Tämän syksyn raivailin  edellä olevan jutun sip keiu sadetakki- housut päällä ja hyväthän nuo on. Ehkä housuissa alkoi vuoden lopussa pientä hyytymistä havaittavissa mutta kaiken kaikkiaan tyytyväinen eikä hinnallakaan pilattu.

  Tolopainen

  Minulla on eri ongelma raivuulla, mies hyytyy. Housut kyllä kulkis.

  Visakallo Visakallo

  Kyllähän sen täällä palstalla selvästi on nähnyt, että suurin osa porukasta on siirtynyt jo raivausten ym. metsätöiden osalta etätöihin, eikä se johdu koronasta…

  Ola_Pallonivel

  Mutta asiantuntemusta kyllä löytyy, jos on vaatteet nähnyt vaikka mainoksessa.

  Tolopainen

  Kyllä se Visakallonkin siirtyy sieltä nyhräyshommista laajempien kokonaisuuksien hallintaan. Kunhan vielä kävelee löysiä pois. Hakkuita tehdään Seppäsen porukassa melkein päivittäin. Töitä  piisaa ja eväät on lähellä.

  oksapuu

  Tulipa taas käytyä kamppeet kastelemassa metsässä…

  Raivuukelit vaan jatkuu. Poislähtiessä kun keräilin kamppeita kyytiin niin yllättäin kuusentaimikosta pöllähti pari äijää ulos…

  Keskusteltiin ihan kohteliaasti kun olivat kuulemma iltalenkillä ja ei ollut joulukuusta kainalossa…

  arto arto

  2 Sadetakkia tuli kasteltua. Ruokataolla kuiva takki päälle. Pimeätä aikaa valastuu vasta 9  15 asti tuli sahattua pitkä kävely palstalle. Vettä riputeli koko päivän kuusikkoa putsailtu. Maanantaina jatkuu pitää viettää joulua.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 227)