Keskustelut Luonto Susillakin alkoi koulu…

Tämä aihe sisältää 46 vastausta, 23 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi jees h-valta 6 kuukautta, 2 viikkoa sitten.

Esillä 6 vastausta, 41 - 46 (kaikkiaan 46)
 • Susillakin alkoi koulu…

  Susi raateli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kahdeksan lammasta Inkoossa. Asiasta kertoo sanomalehti Västra Nyland.

  Västra Nylandin haastattelema lampuri Leena Ingberg kuvailee oloaan järkyttyneeksi.

  Kuolleita lampaita löytyi kuusi. Lopulta vielä kaksi lammasta piti lopettaa niiden saamien vammojen vuoksi.

  Yksi lampaista oli osittain syöty. Muut niistä oli ainoastaan tapettu.

  Inkoon-Snappertunan riistanhoitoyhdistyksen toiminnanohjaaja Henrik Holmbergkertoo Västra Nylandin haastattelussa, että tällainen käytös on sudelle tyypillistä silloin, kun sillä on pentuja.

 • Taviokuurna

  Odottakaahan sisaret ja veljet vielä tovi; susi on kiltti elikko verrattuna villisikaan. Tappaa pihalla, puutarhassa ja metsässä koiria, jotka oudon elikon ateriointia tahi porsaita erehtyvät häiriköimään. Ruotsin vakuutuskorvaustilastosta löytyvät numeeriset näytöt tästä.

   

  Lenkopetäjä

  Eipä täälä ole ainakkaa tarhakarkulaiset hengissä pysyny.jos ei luoti nii talavi on tappanu.sitte tietysti elävät jos joku ruokkii

  jees h-valta

  Jos joku ruokkii. Pitäisi kyllä olla että kun niin moni metsästäjä ruokkii niin selviää kaikki tuholaiset niin talvesta kuin luodeiltakin. Vahdataan kyllä riistakamerasta ja ollaan hiljaa. Kun HALUTAAN taas yksi riesa lisää ja todella kuten Taviokuurna yllä toteaa on tosi vaarallinen elukka luonnossa tuo villisika. Kohta on syytä kulkea vähintään järeä pistooli taskussa jos eksyy lähelle yhdyskuntaa jossa on porsaita.

  torppari

  susi on rauhotettu ja warmasti rauhottuu lisää.. 50 metrin matkalta vielä 6,2 muroilla ja 200m. matkalta tokenoo 6,72 murkulalla..ei syö eikä kärsi sen jäläkee vilua eikä näläkee

  rööri roope

  Nyt alkaa susikanta olee kohillaa.Keskimäärin lähes joka kunnassa 1 susi.Kopukkaeläimet kestää virkeinä.Samoin metsästäjät,jahdattavia karvaturkkeja riittää.

  jees h-valta

  Länsi-ja lounaissuomi on mukavasti saaneet susia lisää poikueistaan. Nyt vain annetaan niiden olla rauhassa ja popsia noita sorkallisia urakalla.

Esillä 6 vastausta, 41 - 46 (kaikkiaan 46)