Keskustelut Luonto Turve uusiutuvaksi

Esillä 8 vastausta, 81 - 88 (kaikkiaan 88)
 • Rane

  Reilussa 2 kuukaudessa 25 600.Pitäisi saada kuudessa kuukaudessa 50 000 kannattajaa.Tasaisella vauhdilla voisi hyvinkin onnistua mutta pysyykö vauhti tasaisena.

   

  Visakallo Visakallo

  Sehän se on, kun Hesari ja Yle eivät jostain kumman syystä osallistu näihin talkoisiin. Joihinkin muihin kyllä hyvinkin innokkaasti.

  Haba Haba

  Hesari ja Yle ovatkin hyvällä asialla, pitää puunmyyjien puolia ja yrittää nosta kantohintaa.

  Visakallo Visakallo

  Luulin jo, että Haba oli vaihtanut hiippakuntaa, mutta hengissähän tämä on, kun vanha levy pyörii taas.

  Visakallo Visakallo

  EU:sta tuli tieto, ettei Oikeudenmukaisen siirtymän rahaston JTF:n kautta tule apuja energipuun toimittamiseen siityville suomalaisille turvetuottajille. Hallituksen puheet ja lupaukset ovat taasen mitä ovat, joten turvetuottajat jäivät täysin yksin hyvittämään Helenin ja muiden ilmaston myrkyttäjien kivihiili- ym. päästöjä. Kovin on erilainen EU:n oikeudenmukaisuuskäsite heidän julkaisemissa teksteissään kuin käytännössä:

  https://www.europarl.europa.eu/factsheets/fi/sheet/214/oikeudenmukaisen-siirtyman-rahasto-jtf-

  Mitä mieltä Haba on tästä?

  Haba Haba

  Visvakollolla on selvästi asian ryhmityksessä ongelmia, siihen auttaa päivittäinen annos Danny Carey rytmityöskentelyä.

  sitten kun se on selvillä voi koodata sanoman, pneuma = henki, ilma.

  Visakallo Visakallo

  Miksi Haba väistit jälleen aivan asiallisen kysymykseni? Onko sinulle täysin ylivoimaista keskustella, eikä vain heitellä arvostelevia kommentteja? Kertoisit joskus omista ajatuksistasi, niinhän muutkin palstalaiset täällä tekevät.

  Tolopainen

  Niin miten turveyrittäjiä voisi tukea kun toimintaa valtio ei ole kieltänyt. Jotkut voimalat vain ovat päättäneet lopettaa turpeenpoltton. Ovat siirtyneet hakkeeseen ja maksavat nyt enemmän energiapuusta metsänomistajille. Kuluttajien lämpölasku nousee ja valtion verotulot kasvaa. Toisaalta voidaan epäillä onko tuossa mitään järkeä päästöjen kannalta siirtyä turpeesta hakkeeseen, jos käytetään tosiasioita päästölaskelmissa. Pienhiukkasten takia kuolee maailmalla vuodessa pari miljoonaa ihmistä. Koronan takia kovin elämöidään.

   

   

   

   

   

Esillä 8 vastausta, 81 - 88 (kaikkiaan 88)