Keskustelut Luonto Turveveron korotuksen peruminen.

 • This topic has 347 vastausta, 30 kirjoittajaa, and was last updated , sitten by AvatarJeps123.
Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 347)
 • Tolopainen

  Tämä maapallo pitäisi pitää asuttavassa tilassa vielä tuhansia vuosia. Kuka siihen uskoo, että se nykymenolla olisi mitenkään mahdollista. Ilman kiertotaloutta ja väestönkasvun säätelyä, loppu on 100v päässä.

  Kun katsoo jenkkilän pressan vaihtoa, siellä pyörii liikaa poppamiehiä ympärillä. Tunnepuoli on liian vahvasti esillä, ympärillä pitäisi hääriä tutkijoita ja tiedemiehiä. Ongelmat eivät ratkea menemällä sunnuntaisin kirkkoon, jos maa on maailman suurin ylikuluttaja ja luonnonvarojen tuhlaaja.

  Sellainen poliitikko joka vielä kehtaa puhua talouskasvusta ja on huolestunut väestön vähenemisestä, pitäisi ohjata hoitoon.

  Oli surullinen näky nähdä Trumpin kannattajia kivääreineen mielenosoituksissa, he saavat paremman pressan mutta eivät edes ymmärrä sitä, kun vuosia on syydetty valeita ruudun täydeltä. Ihmiset ovat harhaanjohdettuja, sokeita johtajansa seuraajia, se on valitettavasti laumaeläimen geneettinen ominaisuus.

  Visakallo Visakallo

  Suomen ei kannattaisi omilla päätöksillään lisätä omaa taakkaansa, kun EU tekee sen meidän puolestamme:

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007754596.html

   

  Visakallo Visakallo

  Sitten on vielä tuo itänaapurikin:

  https://yle.fi/uutiset/3-11744186?origin=rss

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Venäjää kurmotetaan ihmisoikeuksista – milloin Kiinaa?

  Tolopainen

  Ootko kauppasodasta mitään kuullut Jenkkilän ja Kiinan välillä. Sehän on kokonaisuus.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  EU ja Kiina sopivat juuri kaupasta. Bidenin Kiinan politiikkaa ei vielä tiedetä.

  jees h-valta

  Kunhan vain niitä komeita limusiineja saadaan vastakin tuoda suomeenkin. Aina on ilo katsella jenkkilän pailuja kun autotkin ovat kunnon rautaa eikä mitään koreankippanoita paperipelleineen. Keskimäärin kolme koreankippanaa laitetaan paaliin yhden jenkin iän aikana. Onko tuo sitten niin ympäristöystävällistä?

  Haba Haba

  Puotipuksulta unohtui kertoa että jenkkiin ei tarvitse lisätä lasinpesunestettä.

  jees h-valta

  Siitä en tiedä kun en ikinä muista sellaistakaan tehneeni. Kai joku huollossa on sitten laittanut. Toki ajan jenkillä maantieajoa suhteellisen vähän. Yleensä harvemmin tuulilasi rapaantuu metsäteillä ajeluissa. Tuo nykyinen pitää huoltaa kahdenkymmenen tuhannen kilsan jälkeen tai parin vuoden välein. Juuri kuten pösökin. Ja se ei ole nesteitä välillä kaipaillut. Oletan että tuskin tämä jenkkikään. Mutta aika näyttää. Ehkä jollain veneenkuskausreissulla voi näinkin tulla käymään. Pitää vain ensin löytää se säiliö. Siellä on konehuoneessa kone ja aika täyttä. Ei jaksa vielä moisiin perehtyä.

  Tolopainen

  On se ihmeellinen asia, että liikenteeltä kerätään vuodessa veroja 8mrd€ ja sanotaan, että ei ole varaa siirtyä fossiilittomaan liikenteeseen. No ei se maksa kuin neljänneksen tuosta veromäärästä.  Yhteiskunnan verot ja maksut ovat vuodessa yli 120mrd€. Eikä sillä rahalla saada kuin nykyinen tehoton konesto pidettyä käynnissä. Ilmaston suojelu ei ole lainkaan rahakysymys tässä tehottomuudessa.

  Nyt on Vesterbakka keksinyt että suomalaisten veronmaksajien pitäisi alkaa kouluttamaan maksuttomasti ulkomaisia lukiolaisia.

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 347)