Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,761 - 1,770 (kaikkiaan 2,219)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Enpä usko että Venäjä selviää enää muutenkaan ehjänä Putinin ajan lopusta. Hän viimeistelee sen minkä Gorbatsov ja Jeltsin aloittivat. Voi säilyä alueellisesti ehjänä mutta on sisäisesti rikki. Kysymys kuuluu kuinka paljon kärsimystä tästä vielä seuraa ja kenelle kellot soivat.

  Apli

  Samoja ajatuksia kun Annelilla, ja todella hullulta tuo kuulostaa jos iskisivät ohjuksilla Liettuaan kostomielessä, toisaalta nyky Venäjän johto on mitä on jotenka ainakin siihen olisi syytä varautua ja luulen että ovatkin näin tehneet ennen päätöstä lopettaa Kalingradin junakuljetuksia.

  Kalle Kehveli

  Venäjä ei ole käytännössä menettänyt mitään. Länsi on menettänyt jo nyt kymmeniä tuhansia miljardeja ja se on vasta alkua. Ensi talvi tulee olemaan paha ja se vain pahenee. On vain ajan kysymys milloin länsimaalaiset kansalaiset nousevat hallintojaan vastaan.

  T. Ennustaja ukko ja treidaajamestari

  Visakallo Visakallo

  Eihän Kalle tällä hetkellä aivan väärässäkään ole, mutta aika muuttaa asetelmia. Länsi saa vähitellen energia- ja raaka-aine-ongelmiaan ratkaistua, ja samaan aikaan kiristyvät pakotteet ja aivovuoto taannuttavat Venäjää. Vaikka Venjän kansa on tottunut toistuviin vaikeuksiin, on jatkuvasti kiristyvä valvonta ja näköalattomuus tuhoisaa luovuuden ja jatkuvuuden kannalta, koska fiksuimmat lähtevät maasta. Niin on käynyt aina ennenkin ja niin käy nytkin.

  Apli

  Kalle on oikeassa, valitettavasti.. Kun ongelmat omissa maissa Euroopassa ja Usassa kasvaa niin muut unohtuu, varsinkin Usan apu voipi vähentyä ukrainaan nopeasti jos omassa maassa mielipiteet kääntyy samoin suurissa Eu maissa ja se varmasti Venäjällä hymyilyttää.. Kiinan ja Intian kaltaiset maat kun ostaa Venäjältä öljyä ja kaasua täyttä häkää yhä enemmän niin sodalla riittää rahoitusta, turkki vielä ostaa varastetun viljan niin avot.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Turkki, Kiina ja Intia joutuvat myös valitsemaan puolensa. Kumpikohan se on?

  Visakallo Visakallo

  Venäjä on pieni markkina Yhdysvaltoihin, EU:hun, Kiinan, Intiaan ja Turkkiinkin verrattuna (Turkin bkt on jo samaa tasoa Venäjän kanssa, ja väestö 60% Venäjän väestöstä), ettei Venäjä pysty houkuttelemaan itselleen todellisia ja merkittäviä liittolaisia. Sen osa on jatkossakin raaka-aineiden ja energian toimittajana.

  Tolopainen

  Venäjä pyrkii Neuvostoliitoksi, mutta ei sillä ole enää mitään edellytyksiä samanlaiseksi sotilasmahdiksi. Tekniikan kehitys antaa lännelle etumatkaa. Venäjä on taantuva ja näivettyvä valtio, joka ei ole suurvalta enää kuin raaka-aineiden ja valepropakandan tuottajana. Kaikki mitä Venäjä esittää on valetta. Se on hylkiövaltio, joka pitäisi tuhota. Sen olemassaolosta on pelkkää haittaa demokraattiselle maailmalle. Kaikki Venäjän asevoimat on helposti tuhottavissa lännen kehittyneillä täsmäohjuksilla. Venäjän on aivan turha antaa pitää tykistöasemiaan Itä-Ukrainassa, ne olisi pitänyt hävittää jo 2014. Valitettavasti lännen johto on heikko ja se sallii Putlerin sylkeä silmille vielä jonkin aikaa.

  Jätkä

  Tolopainen kirjoittaa asiaa. Totta joka sana!

  Visakallo Visakallo

  Kehitys menee eteenpäin Vironkin puolustuksessa:

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/77f2f165-b645-4ef5-920f-b6f3e6889ad0

Esillä 10 vastausta, 1,761 - 1,770 (kaikkiaan 2,219)