Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 1,781 - 1,790 (kaikkiaan 2,219)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Jätkä

  Tolopainen:”Suomi on saamassa F 35 koneita ja niihin pitkän kantaman risteilyohjuksia, mutta turkki ei noita saa, vaikka on NATOn jäsen.”

  -Tuo on juuri se ristiriita, joka hämmentää Naton ja Turkin suhteissa.

  Minusta jokaisen NATO-maan pitää olla yhtä kelvollinen saamaan parhaan aseistuksen – pitäisi olla jopa velvollinen sen hankkimaan.

  Jos Turkki ei täytä kriteeriä, niin ulos Natosta.

  Kaikkien puolustusliitossa olevien pitää puhaltaa samaan hiileen – Myös Turkin ja Kreikan!

  mehtäukko

  Tuosta voinemme olla kaikki samaa mieltä.

  Kalle Kehveli

  Turkin jäsenyys natolle on paljon tärkeämpi kuin suomen tai ruotsin. Israel tuhotaan heti, jos siihen tulee mahdollisuus, ja turkin tuella se voidaan tehdä. Näin usa menettäisi täysin jalan sijansa lähi-idässä.

  Turkin ääri-islamilaista hallintoa on kohdeltu kaltoin. Nyt potut tulee takaisin pottuina. Kärsijöinä suomi ja ruotsi, osalti kyllä omaakin syytään. Vihreiden Haavistokin on nöyrää poikaa.

  Jätkä

  Israel kestää kovankin hyökkäyksen. Siellä on huippuarmeija ja huippuaseet.

  Visakallo Visakallo

  Kun lukee näitä historiadokumentteja, niin onko venäläisten meno muuttunut paljoakaan 70 vuodessa?

  1952 Helsingissä Neuvostoliiton olympiajoukkueen kokoonpano oli hämmentävä: 680 henkeä, josta vain 295 oli urheilijoita. Oli selvää, että mukana oli tiedustelumiehiä ja politrukkeja, joiden tehtävä oli estää neuvostourheilijoiden kontaktit muiden kanssa.

  Neuvostoliittolaiset eivät myöskään luottaneet suomalaiseen keittotaitoon, sillä he toivat mukanaan yli sadan hengen keittiöhenkilökunnan ja omat ruokatarvikkeet.

  Etelä-Suomen Sanomat tosin tiesi kertoa venäläisestä urheilujohtajasta, joka vastasi kaikkeen ”njet ponimaaju”, mutta haastattelun jälkeen mies ilmoitti selvällä englannin kielellä: ”Muistakaa nyt, minä en ole sitten sanonut mitään!”

  HS

  Jätkä

  Venäjä ei ole kehittynyt yli sataan vuoteen miksikään. Siis kansakuntana. Tavalliset kansalaisetkin ovat niin kusetettavissa, että heidän parissaan onnistuu Kommunismin ja Natsismin syöttäminen täydellisin heitoin. Jo Ukrainassa harjoitettu ryöstämine, tappaminen ja raiskaaminen sodan varjolla on eläimellistä toimintaa, joihin tekoihin syyllistyneet pitäisi telottaa nopeasti ja äänekkäästi, niin, että kaikki tietäisivät mitä moisille kuuluu antaa.

  Toisaalta kaikki Putlerin verukkeet Ukrainankin tuhoamiseksi ovat täydellistä valhetta, jos hän uskoo itse juttuihinsa, on hän hullu. Hitlerin veroinen idiootti, jolle ei vedä vertoja edes meidän DA-trollit, tosin he eivät ole päässeet vastaavaan asemaan, eivätkä pääse.

  Tolopainen

  Venäjä on päättänyt lopettaa yhteistyön Suomi-Venäjä seuran kanssa. Tälle historialliselle häpeätahralle onkin aika saada piste. Venäjän hallinto on tehnyt ainoan järkevän päätöksensä, tosin vääristä syistä.

  Visakallo Visakallo

  Tuo Teukka olisi kyllä erittäin sopiva tiedustelutehtäviin. Hän kun tietää kaiken, mutta ei koskaan levittele näitä tietojaan muille.

  Jätkä

  Teukka:”Tämän palstan seniilien puheiden vaikutukset on aivan samat kuin keväiset Niinistön puhelut putinille, yksi tuhnu.”

  Spede ja Simo esitti aikoinaan, kuinka ”Tultihin vähän sanomahan” N-Liiton pomolle. Aikansa siinä kekkuloivat ja Stalinin näköinen Viiksi-Vallu sanoi, että ”Entäs sitten”?  Toistettiin – ja ukot painuivat häntä koipien välissä kotiin.

  Noin kävi Putlerinkin kanssa Saulille, mutta aika on jo hieman eri.

  MaalaisSeppo

  Länsimaissa ei ymmärretä, että Venäjän kansan geeniperimässä vaikuttaa vahvasti maaorjuus. Venäjän vallankumouksessa hieman yritettiin muuttaa suuntaa, mutta bolsevikit voittivat ja Stalinin valtakaudella maaorjuusgeenejä edelleen vahvistettiin. Nyt Putlerin valtakaudella käytetään hyväksi Venäjän vahvaa maaorjuusgeeniperimää, jolle on luonteenomaista, että kansa alistuu pullikoimatta valtaapitäjien toilauksiin, kansan kärsimyksistä huolimatta. Tällainen valtio ei luonnollisesti voi koskaan nousta johtavaan asemaan, koska alistetun kansan voimavarojen monimuotoisuuden rikkaudet ovat vajaakäytössä. Kiinan nousu johtavaksi valtioksi on samasta syystä epätodennäköistä.

Esillä 10 vastausta, 1,781 - 1,790 (kaikkiaan 2,219)