Käyttäjän Anton Chigurh kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 2,321 - 2,330 (kaikkiaan 2,573)
  • Anton Chigurh Anton Chigurh

    Nimimerkki hemputtajan asenteesta kuultaa selkeästi läpi metlalainen kaikkitietävyys. Ja osaavuus. Ja kuviteltu ylivertaisuus.

    Pääsee mahdollisesti tutustumaan valovuosia metlan oppeja edistyneempään puuntuottamiseen.

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    Missä viipyy suden jäljen, kortesalmen, leevi sytkyn ja muutaman muun ilmoittautuminen?

    Ainutlaatuinen tilaisuus lipumassa ohi!

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    Tutkimuksissa on löydetty borrelia-bakteereita hyttysistä sekä HIRVI- ja hevosKÄRPÄSISTÄ.

    ”…Studies have demonstrated that deerflies, horseflies and mosquitos can carry the B. burgdorferi spirochete…”

    Hirvikärpäsistä! heh, heh !

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    ”Borreliat lisääntyvät erityisesti pienten jyrsijöiden (myyrät) ja valkohäntäpeurojen veressä. Näiden ”varastoeläinten” esiintymistiheys vaikuttaa ratkaisevasti taudin esiintymiseen”.

    Tuo teksti on Zoonoosikeskuksen sivuilta. Kyseisen byroon asiantuntijat ovat Elintarviketurvallisuusvirasto Evirasta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta THL:sta, siis eivät metsästäjäjärjestöjen käsikassaroista kolmesta ämmästä ja metlasta, jotka tuottavat valheellisia ja värittyneitä päästöjä yhtenä, vaan ei vähäisimpänä erikoisa siantuntijanaan myyrätuhovastaava.

    Valkohäntäpeura on mitä haitallisin vieraslaji, joka tulee hävittää täältä jo tuon borrelioosinkin vuoksi sukupuuttoon. Siinä sitten poistuu toinen taudin esiintymiseen ratkaisevasti vaikuttava ongelma.

    Myyrämäärät on sitten aivan helppo pudottaa.

    ”Saaristomerellä todettiin, että sellaisissa olosuhteissa, joissa ravintoa on paljon ja täten edellytykset myyräkantojen kasvulle ovat olemassa, minkki pystyy saalistuksellaan estämään paikallisten peltomyyräkantojen kasvun kesän aikana (Banks ym. 2004).”

    ”Lisäksi minkki on tuntuvasti edesauttanut vesimyyräkantojen jyrkkää laskua Brittein saarilla, missä laji on hävinnyt laajoilta alueilta ja on julistettu uhanalaiseksi (Woodroffe & Lawton 1990, Aaars ym. 2001).”

    ”Väitöskirjassaan Karen Fay osoittaa nyt minkin haitallisuuden myös alueen myyräkannoille. Saaristossa minkin saalistus pienentää myyräkantoja. Normaalisti saariston myyrät liikkuvat saarelta toiselle muodostaen uusia paikalliskantoja, mutta minkin saalistus voi estää levittäytymisen ja johtaa myyrien paikalliseen häviämiseen.”

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    ”Borrelioosi on borrelia-sukuun kuuluvan spirokeettabakteerin aiheuttama tauti. Borreliat lisääntyvät erityisesti pienten jyrsijöiden (myyrät) ja valkohäntäpeuran veressä. Näiden varastoeläinten esiintymistiheys vaikuttaa ratkaisevasti taudin esiintymiseen”.

    ”Borrelioosi tunnettiin Suomessa vielä kymmenisen vuotta sitten lähinnä rannikkoalueiden tautina, jota esiintyi Turun ja Helsingin saaristoissa. Tällä hetkellä sekä punkkeja että borrelioosia löytyy kaikkialta Suomesta”.

    Sillä lailla!

    2001 aloitettiin moniprofessorivetoinen myyriä pääravintonaan käyttävien reviiri- ja muiden pienpetojen erikoistehostettu tappokampanja, jota kiihdytetään edelleen. Sen seurauksena on koettu koko maassa kaikkien aikojen myyrätuhot; myyrämäärät ja zoonoosit ovat räjähtäneet silmille. Kiitos kuuluu pienpetojentappoprikaatille (yhteensä 30000 yksilöä koko maassa) ja heidän nerokkaille pönöttäville johtajilleen.

    ”Borrelioosi on vakava tartunta, joka aiheuttaa paljon kuolemantapauksia. Lisäksi on raportoitu tapauksista, joissa bakteeri on välittynyt äidistä lapseen raskauden aikana”.

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    ”Borreliabakteeri kykenee siirtymään verenkierrosta keskushermostoon nopeasti. Arviot sen siirtymisnopeudesta vaihtelevat muutamasta tunnista viikkoon”.

    Että silleen!

    Kun se on päässyt keskushermostoon, niin sieltä sitä ei sitten pois saa. Voi vain pelätä pahinta. Joka tulee vääjäämättä. Ja mitä moninaisin oirein.

    Miltäs se myyränkasvatus nyt tuntuu? Onko tullut toistettua liikaa?
    Mikä on myyrätuhovastaavan osuus? Entä peesareiden?

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    Lisää hupaa!

    THL:n tartuntatautirekisteri kertoo karua tarinaa borrelioosin lisääntymisestä erikoistehostetun pienpetojentappokampanjan ansiosta.

    Vuonna 1995 tartuntatautirekisteriin ilmoitettiin 346 tartuntaa, kun 2011 jo 1662, joista 792 on ilmoitettu loka-maaliskuulta.
    Nuo loka-maaliskuun tartunnat ovatkin sitten niitä neuroborreliooseja, eli ne ovat ja pysyvät ja tappavat.

    ”Elimistöön piiloutunut borreliabakteeri voi aiheuttaa vakavia oireita vasta vuosien, jopa vuosikymmenten kuluttua. Punkin pureman saanut henkilö voi olla täysin terve ja oireeton punkin pureman jälkeen. Kun henkilö kärsii myöhemmässä iässä esimerkiksi vakavista neurologisista ongelmista tai reumasta, ei sairauksia osata yhdistää vuosien takaiseen punkin puremaan.
    Viime aikoina borrelioosi on yhdistetty myös muun muassa Parkinsonin ja Alzheimerin tautiin sekä MS-tautiin. Monista edellä mainituista sairauksista kärsivistä potilaista on löydetty borreliabakteeri vasta vuosien jälkeen”.

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    Parikymmentä vuotta on noita Raivoja tullut käytettyä eikä yksikään väärä kalvo ole toistaiseksi revennyt. Olkapäätkin ovat ihan kunnossa. Ja päät yleensäkin.
    Lihakset ovat käyttöä varten.

    Tämän trooppisen päiväeläimen kuuluu olla liikkeessä eikä istua paikallaan perseellään kuin simpukka veden alla.

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    Lisää riemastuttavaa faktaa:

    ”Bakteeria on havaittu paarmoissa, kirpuissa ja täissä. Lisäksi muutama prosentti hyttysistä kantaa borreliabakteeria”.

    Pidot senkuin vain paranevat!

    Anton Chigurh Anton Chigurh

    Jees tapansa mukaan vääntää taas pelkää löysää.

    Tässä nyt ovat kyseessä ihan luonnonlait, joita vastaan on turha hyökätä, takuulla tulee takkiin ja pahasti. Se näkyy jo nyt noissa kuusenkirjanpainajatuhoissa. Ja monessa muussa.

    Ei pidä uskoa kaikenmaailman helppoheikkejä (kyllä se toistakymmentä kuutiota kasvaa), a siantuntijoita, erikoisa siantuntijoita ja muita ansiottomia auktoriteetteja.

    Mutta kuten eräs todellinen öö-siantuntija ja ehkä kaikkien aikojen pahin ansioton auktoriteetti röyhkeästi erehtyi lausumaan:
    ”…ihminen on siitä huvittava eläin, että vaikka riski on käytännössä olematon, niin…”

Esillä 10 vastausta, 2,321 - 2,330 (kaikkiaan 2,573)