Käyttäjän risuparta kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 191 - 200 (kaikkiaan 227)
 • risuparta

  Erittäin hyvin vastaavat toisiaan tämän ketjun kommentit ja Suomen metsien tämän hetken tilanne!

  Yksi kertoo monimuotoisuudeksi sitä , että kilometrin matkalla on eri puu lajien , eri ikäisiä kuvioita ja muutama sora kuoppa!

  Toinen julistaa monimuotoisuuden juhlaa kertomalla , että pystyy myymään puolen tusinaa yli m3 runkoa joka vuosi.

  Apulanta ja räkä petäjä porukka ; Koskaan et muuttua saa!

  risuparta

  Tuttua turinaa.

  Suuri puu määrä ei ole sama kuin monimuotoisuus!

  risuparta

  Viereisen kuvion ensi harvennus räkäpetäjät eivät ole jättö puita! Apulanta ja räkä petäjä porukan on mahdoton ymmärtää , että suuri puu määrä ei ole yhtä kuin suuri monimuotoisuus.

  risuparta

  Erittäin huono! Puu pelloissa ei ole monimuotoisuudesta mitään jäljellä. Ketolankin aukolla ei ollut ainuttakaan jättö puuta.

  risuparta

  Apulanta ja räkäpetäjä porukka ei halua ymmärtää että , kuitu puusta tehty paperi on samantien hiilipäästö! Montako Kerimäen puu kirkkoa on tänä vuonna rakennettu?

  Työskentelin tänään 125 vuotiaassa kuusikossa. Kasvua tapahtuu edelleen.Nykyoppien mukaan tässä pitäisi olla kolmas puu sukupolvi menossa.Kolme maan muokkausta hiili päästöineen. Juuri kun puusto alkaisi sitoa enemmän hiiltä kuin maan muokkauksessa on vapautettu , alkaa sama alusta!

  Viesti määrästä päättelen , että apulanta porukalle tekee kipeää , kun 80 ha.n taimikon omistaminen ei sidokaan hiiltä niin paljon kuin 4 Thaimaan matkaa ja uusi maasturi vuodessa aiheuttaa.

  risuparta

  Kuule visa . Me viherpiipertäjät tullaan ja sosialisoidaan sinun: aukko hakkuusi; mikroaalto uunisi ja kännykkäsi! Jos haluat jotain pelastaa itsellesi; meiltä , mene sinne istutus kuusikkoosi ja nauti luonnon monimuotoisuudesta!

  risuparta

  Voi , hyvä visa! Itsehän sinä juuri lausuit että: luonnontilainen metsä on kuolleempaa , kuin 50 v. istutus kuusikko!

  Koita nyt päättää , onko istutus kuusikko mielestäsi monimuotoisempaa kuin , lehtomainen kangasmetsä. Puuston ikä 180 v. Jonka ajan puut ovat kasvaneet hyvin. Sen jälkeen tilavuus kasvu alkaa hiljalleen hidastua.

  Onko kyseinen  metsä mielestäsi täysin kuollutta monimuotoisuuden kannalta?

  risuparta

  50 v. istutus kuusikko on monimuotoista. Juuri kerroit kuinka luonnon tilainen metsä on kuollutta. ”Geenimuunneltu ja huippu jalostettu” metsä on varmaan sitä monimuotoisuutta?

  risuparta

  Räkäpetäjä porukalla kuutiometrit ja monimuotoisuus menevät iloisesti sekaisin! Eihän kukaan ole koskaan väittänytkään , etteikö puuta olisi Suomen metsissä enemmän kuin koskaan. Monimuotoisuus sen sijaan on tuhoutunut!

  risuparta

  Mitenhän monimuotoinen on 50 v. istutus kuusikko? Edes sammaleet eivät kasva kuolleessa metsän pohjassa! Juuri istutettu aukko onkin varmaan hyvin monimuotoinen . Siinähän loistaa vattu ja horsma , joita monimuotoiset hirvet käyvät syömässä.

  Tuttua turinaa vanhoilliselta apulanta ja räkäpetäjä porukalta. Koskaan et muuttua saa. Sama kaiku on askelten.

  Missähän muuten saisi tutustua 5 ha. aukko hakkuuseen jossa on 37 järeää jättöpuuta ?

Esillä 10 vastausta, 191 - 200 (kaikkiaan 227)