Keskustelut Metsänomistus Demarien metsäpolitiikka Vastaa aiheeseen: Demarien metsäpolitiikka

Vastaa aiheeseen: Demarien metsäpolitiikka

Keskustelut Metsänomistus Demarien metsäpolitiikka Vastaa aiheeseen: Demarien metsäpolitiikka

6 m3 6 m3

”Jäämeren rata on jo olemassa, sitä aikoinaan yrittivät ”Suomalaiset terroristit katkoa oikein tosissaan, mutta ”Neukit” pistivät sen aina uudestaan kuntoon. Taisi siellä olla ”Ratatöissä” Koiviston Manukin.”

Ensimmäisen kerran kyllä kuulee suomalaisia kaukopartiomiehiä terroristeiksi luokiteltavan. He eivät tehneet iskuja siviilikohteisiin. Petrovski Jam oli puna-armeijan huoltotukikohta.

Ja ”Manu” kyllä taisteli Lauri Törnin joukoissa, ei noissa kaukopartio osastoissa, jotka ovat etelästä pohjoiseen lueteltuna Vehniäinen, Kuismanen, Marttina ja Paatsalo. Noista Marttinan ja Kuismasen osastot tekivät eniten Muurmanninradan katkaisuja.

Suurimman iskun n.1600miehen ja 250 hevosen voimalla teki legendaarinen everstiluutnantti Arnold Majewski Mai Gubaan jossa he tuhosivat Muurmanninrataa kymmenisen kilometriä ja tuhoten myös tuon aseman.

Ilmeisesti Jätkä on lukenut vain venäläisten kirjoittamaa historiaa joissa desanttien tekemät iskut suomalaisiin siviilikyliin Pohjois-Karjalassa, Kainuussa ja Lapissa on esitetty suurina urotekoina joissa on tuhottu heidän historian kirjoituksen mukaan suuria huoltokeskuksia ja kasarmeja sekä sadoittain sotilashenkilöitä.