Keskustelut Luonto UPM ja SE Vastaa aiheeseen: UPM ja SE

Vastaa aiheeseen: UPM ja SE

Keskustelut Luonto UPM ja SE Vastaa aiheeseen: UPM ja SE

Virkamies

Mehtäukko

Virkamies on itäisestä suomesta etelään muuttanut elämäänsä tyytyväinen henkilö. Virkamiehen mielestä tavoite pitää koko Suomi asuttuna on utopiaa ja rahan tuhlaamista (vrt. Ruotsi).Valtion virkamiehissä on paljon henkilöitä joita ei tulla koskaan irtisanomaan.

Keskustelussa olen kertonut mitä kahviparlamentissa ajatellaan kehä I:n pohjoispuolesta. Meille susi ja  norppa mene aina paikallisen väestön edelle. Metsistä tulee jättää hakkutoiminnan ulkopuolle vähintään 17 %.

Jos nyt pidettäisiin eduskuntavaalit valitaisiin Helsingistä 1 kansanedustaja enemmän kuin viime vaalissa. Väestön lisääntyminen täällä etelässä lisää aina kansanedustajien määrää täällä ja se on myös meidän tavoite.

KEPU:n Kulmunin ns. linjapuhe oli hienoa kuultavaa. Kepu:lla ei ole mitään toivoa saada lisää kannatuta täältä etelästä. Valitettavasti EU pakottaa tukemaan maaseuta ohjelmarahoilla.

UPM kertoi samana päivänä kun ilmoitti lopettavan Rauman koneen Venäjän vaneritehtaan laajentamisesta. Latvojen koivukuitu tuodaan Suomeen. Kuitu lienee myös FSC sertifioitua ja korvaa suomalaista koivua. Hieno asia.