Keskustelut Metsänhoito YK:n kestävän kehityksen agenda 2030 Vastaa aiheeseen: YK:n kestävän kehityksen agenda 2030

Vastaa aiheeseen: YK:n kestävän kehityksen agenda 2030

Keskustelut Metsänhoito YK:n kestävän kehityksen agenda 2030 Vastaa aiheeseen: YK:n kestävän kehityksen agenda 2030

tamperelainen tamperelainen

Ilmastonmuutoksen eteen tehtävän työn tulokset valuvat hukkaan samaa tahtia kuin väestö kasvaa. Kiihtyvä väestönkasvu ja ravinnon ja energian tuottaminen nykyisellä teknologialla on yksinkertaisesti kestämätön yhtälö.
Afrikka kärsii eniten räjähtävästä väestönkasvusta ja samalla ilmastonmuutoksen seuraukset koettelevat sitä kaikkein rajuimmin. Ilmastonmuutos ja väestönkasvu eivät ole kaksi erillistä ongelmaa, vaan pikemmin toisiinsa vuorovaikutuksissa olevat ongelmat.
Parhaat työkalutväestönkasvun pysäyttämiseen on viedä feminismiä sinne missä sitä eniten tarvitaan eli maihin, joissa perhesuunnittelu on täysin yhteisön miesten hallussa ja jossa naisten oman kehon itsemääräämisoikeus on pelkkä kaukainen unelma.Tämän lisäksi kehitysmaihin ei tulisi viedä mitään muuta kehitysapua kuin kondomeja ja tietoa ilmastonmuutoksen ja väestönkasvun seurauksista.
EU ja YK kaksi yhtä kyvytöntä.Yltiösuvaitsevainen ei kehtaa kakistaa totuutta ulos. .Virkailijoita kymmeniä tuhansia,mutta kukaan ei puutu holtittomaan väestönlisääntymiseen.Nyt olisi esim. intomieliselle feministille tilausta ,uudenajan ristiretki

I