Keskustelut Metsänhoito Metsurin eväät Vastaa aiheeseen: Metsurin eväät

Vastaa aiheeseen: Metsurin eväät

Keskustelut Metsänhoito Metsurin eväät Vastaa aiheeseen: Metsurin eväät

MIISU4F MIISU4F

Kesällä laukussa piimää,  leipää ja vettä vaan..  Mehukeittoa, ajoittain lidlin vissyä, sitä halpaa jossa paljon kivennäisaineita tai niitä plusvesiä,  köyhänä päivänä vettä ja siihen ripaus Pan-suolaa. Ruisleipää juustolla tai kinkulla tai molemmilla. Salaattia, jossa pähkinöitä, salaattijuustoa/raejuustoa, Virgino öljyä, oliiveja mitä nyt kaapissa sattuu olemaan lisäksi tonnikalaa tms.. Tai kasvisriisi/makaronipataa kikherneillä/pavuilla tms. Se menee kylmänäkin. Voin olla kasvisruualla viikkoja. No maitoa menee kyllä paljon tai kaura- tai soijamajuomia, kananmunia keitettynä tai paistettuna leipien välissä. Tuhti juustomunakas ruisleivällä hyvää.

Olen kyl viettänyt täysin vegaaniviikkojakin, että kykenen elämään sitenkin.  Punaista lihaa tai kanaakaan ei paljon kulu arjessani, makkarasta puhumattakaan. Täyslihakinkku tms. lihaleike kyllä leivällä ok. Perunaa, liikaa sokeria ja vehnää vältän.

Kahvia menee paitsi ei oikein +24 astessa enää maistu,  reilulla maidolla. Laihaa teetä hunajalla.

Kesällä juomista menee 4-8 litraa päivässä, siksi piimä, mehukeitto, laiha mehu, laiha tee hunajalla, vesi suolalla ja sitruunalla jne jne.. Olen aina hikoillut paljon, jalatkin naiseksi hikoillee hirveesti. Nyt syksyllä menee pari litraa juomia.

Sitten kun voileipälinja tai salaatit,  kyllästyttää, on banaania, omenaa mitä vain hedelmiä, kotitekoista kaurapaistosta /rahkapiirakkaa reilusti  marjoilla tai hedelmällä. Myös erilaisista marjoista tehosekoittimessa rahkapurkin kanssa tehtyä *pirtelöä*. Kylmänä kautena ruokatermarissa ajoittain keittoja. Kuumaa paksua kaakaota–sitä oikeasta kaakaojauheesta tehtyä.

Hirveästi vaihtelee eväskoostumus, viikosta ja vuodenajasta toiseen.

Noin joka tankkaus-ja viilaustauolla hörppy jotain juomista ja pari haukkausta leipää tai hedelmää. Varavara-naposteuna on rusinapähkinäsiemen sekoitusta. Jotenkin aina ei ole kova nälkä. Joskus syön kaikki eväät,  joskus tosiaan vasta kotimatkalla/kotona..