Keskustelut Puukauppa Mittaustietoja Vastaa aiheeseen: Mittaustietoja

Vastaa aiheeseen: Mittaustietoja

Keskustelut Puukauppa Mittaustietoja Vastaa aiheeseen: Mittaustietoja

Jean S

Olen nyt varmaan vähän tosikko, mutta voisiko joku selittää, miten nämä kaksi tekstinpätkää ovat loogisessa yhteydessä keskenään:

”Siellä moton ohjelmistossa on useampia eri asiakkaiden hintalistoja +edellisiin kohdistuvat jakauman painotuksia koskevat matriisit. Nämä eivät ole julkista tietoa.”

ja

”Olkiukko löytyy kyllä sieltä ”valvonnan ”päästä ,jos kaikkia katkontaan vaikuttavia taustatietoja ei vaivauduta hankkimaan ja elvistellään valvojan roolilla.”

Paino sanoilla ”ei vaivauduta hankkimaan” ja ”eivät ole julkista tietoa”.

Ja kumma juttu, että sen kaarevan lasin läpi näkee edes ne kaadettavat puut (ehkä siksi pitää tehdä se ennakkoraivaus) ja että sen kameran olisi nimenomaan pakko olla siellä kajuutan sisäpuolella. Ja kumma, että vain vainoharhaiset petolliset ihmiset tarvitsevat kameroita motoon, mutta kuitenkin vainoharhainen motokuski itse kuvaa omia tekemisiään silloin, kun leimikko ja palaute pelottavat.

Kuten sanottu, tuollaisen kamerajärjestelmän hinta on suhteessa moton hintaan yhtä tyhjän kanssa. Odottelen jännityksellä, kuka toimija sen ottaa käyttöön ensimmäisenä, vai onko sovittu, ettei kukaan ota.