Keskustelut Tekniikka Miten suojaat kännykkäsi kosteudelta ja kylmältä metsässä? Vastaa aiheeseen: Miten suojaat kännykkäsi kosteudelta ja kylmältä metsässä?

Vastaa aiheeseen: Miten suojaat kännykkäsi kosteudelta ja kylmältä metsässä?

Keskustelut Tekniikka Miten suojaat kännykkäsi kosteudelta ja kylmältä metsässä? Vastaa aiheeseen: Miten suojaat kännykkäsi kosteudelta ja kylmältä metsässä?

TV

Oukitellejä on monella tutulla ja itsellä oli hetki työpuhelimena, eikä sellaista enää toista tule. Mitään muuta hyvää en siitä löytänyt, kuin ison akun ja sekin tympii raahata mukana aina, kun normaali käytössä puhelimen akku kestää päivän kaikissa muissakin. Kestävät yhtälailla iskuja ja vettä nuo muutkin, mutta tehoa on enemmän, puhelin ei töki ja kuuluvuus on aivan eri tasolla. Oukitellin antennit on niin onnettomia, että eihän ne kuulu muualla kuin kylillä. Turha viedä metsään puhelinta joka painaa kuin tiiliskivi, eikä sillä saa yhteyksiä mihinkään. Itsellä on aina esimerkiksi metsällä bluetooth päällä, gps päällä ja karttaa seuraan melko aktiivisesti. Silti noten akku kestää +12h, eli pimeästä pimeään. Noihin saa myös akkukuoria, eli jos oikeen kovaa käyttöä, niin laittaa suojakuoria vastaavan kuoren paikalleen, joka samalla lataa puhelinta. Tuon saa kuitenkin pois ja ne loput 360 päivää vuodesta selviää ilman tiiliskiven kuskaamista.

Pahoittelut jos joku pahoittaa nyt mielensä kun hänen puhelintaan haukutaan, mutta niin paljon noita netissä kehutaan ja käytännön kokemukset itsellä ja lähipiirissä osoittaa aivan toista, joten hyvä sanoa välillä ääneen myös vastakkainen mielipide.