Keskustelut Metsänhoito Valikoituvatko metsäalalle heikkolahjaisimmat yksilöt? Vastaa aiheeseen: Valikoituvatko metsäalalle heikkolahjaisimmat yksilöt?

Vastaa aiheeseen: Valikoituvatko metsäalalle heikkolahjaisimmat yksilöt?

Keskustelut Metsänhoito Valikoituvatko metsäalalle heikkolahjaisimmat yksilöt? Vastaa aiheeseen: Valikoituvatko metsäalalle heikkolahjaisimmat yksilöt?

Reima Ranta

Noh, jos meirän joukkohon pyrkii, niin otetahan.

Taannoin, kun olot olivat vielä ahtaat, sai lapsille hakea sosiaalilautakunnalta kenkäavustusta koulunkäyntiä varten. Saita ökytalon isäntäkin oli päättänyt jättää hakemuksen. Kun asia tuli käsittelyyn lautakunnassa, niin lautakunnan vähäosaisten edustaja tuumasi kuten edellä.

Eli tervetuloa Arja H tänne vähempilahjaisten keskustelukerhoon. Heikkolahjaisille tuppaa käymään kuten sinullekin. Tuotot ovat kyseenalaisia ja ne vähätkin menevät verona yhteiskunnalle. Vanhemmat ensin kasvattavat metsät maksaen pinta-alan mukaan veroa vuosikymmenet, sitten perintöverot ja puun myynnistä vielä verot sekä tietysti kuten heikkolaisille on tapana, totaalinen epäonnistuminen jatkossa.

Täällähän keskustelun henki on se, että te kaikki muut olette heikkolahjaisia, minua tietysti lukuun ottamatta.

Jos jotain luontoäiti on sen kanssa pelaamisesta vuosikymmenten saatossa opettanut, niin olemaan enemmän tai vähemmän nöyrällä mielellä – tuntematon on tulevaisuus. Jos sitä ei ymmärrä, on syytä pysytellä yksinkertaisissa ja vaihtoehdottomissa sisätöissä ja laittaa metsävarat helpommin hallittavaan muotoon. Gla:lla edellä aiheesta, kuten yleensäkin,  oikein hyvä ja lahjakas kommentti.

En malttanut olla heikkolahjaisena – no jaa – itseoppineena kommentoimatta. Itseoppinut on ainut oppinut, muut on opetettu.