Keskustelut Puukauppa Tappaako KHO metsätalouden ja karkottaa metsäteollisuuden Suomesta? Vastaa aiheeseen: Tappaako KHO metsätalouden ja karkottaa metsäteollisuuden Suomesta?

Vastaa aiheeseen: Tappaako KHO metsätalouden ja karkottaa metsäteollisuuden Suomesta?

Keskustelut Puukauppa Tappaako KHO metsätalouden ja karkottaa metsäteollisuuden Suomesta? Vastaa aiheeseen: Tappaako KHO metsätalouden ja karkottaa metsäteollisuuden Suomesta?

reservuaari-indeksi reservuaari-indeksi

Olen nuoren isännän kanssa erittäin samaa mieltä tuosta: ”..ollaan hävitty mielipidekisa…”

Olisi se ollut puuntuottajana komeeta seistä rinta rottingilla että turha tulla meille päätä aukomaan, me ollaan tehty nämä, nämä ja vielä nämäkin asiat monimuotoisuuden, vesien suojelun jne. aika vahvasti esillä olevien puheenaiheiden eteen. Siinä olisi ollut jonniinverran helpompaa paistatella mediassa.

Nyt stereotyypinen puuntuottaja näyttää kansan silmissä maalaisliittolaiselta ympäristöroistolta ja tukien kuppaaja-valittajalta, jolle mikään ei riitä. Vaikka kulakki itse luulee vielä olevansa joku hiilensidontasankari.

Kun tätäkin horinapalstaa seuraa niin enemmän se asenne tuntuu olevan että ”prkl minä omassa metässä ammun kaikki valkopersetikat ja muut stna jos haluan, monimuotoisuus lisääntyy, järvissä ei ole humusta jne.” Edellisen kaltaisia esimerkkejä riittää. Ja sama laulu toistuu MTK:n ulostuloissa. Haistatetaan paskat joka ikiselle pienimmällekin ympäristöasialle, ihan mitättömillekin. Todella fiksu strategia tässä ajassa, heh. Luulevat, että valtavirta selätetään järjettömän jankuttavalla faktojen kieltämisellä.

Tähän asiaan vähän liittyy perinteinen maalailiittolaisten heikko (lue kammottavan huono) suhde mediaan. Mitään strategiaa ei ole. Tai jos vähän onkin niin se on totaalisen väärä. Jos siellä on joku ammattilainen auttamassa viestinnässä niin vaihtakaa nyt se nopeesti.

Ei tässä kovin pitkä aika ole kun teidän pj laittoi ylen suuntaan ihan reipasta ja raikasta sensuuripainetta Pohjois-Korea -tyyliin (free press rules!). Kyllä nuo pressissä muistetaan jonkin aikaa. Ja sitä kautta muistutellaan isommalle yleisölle. Viimeksi tänä aamuna HS:n Ville Pernaa-jutussa mainittiin pm:n kymmenet s-postit. Pernaa toteaa Yle-gatesta: ..yhteiskunnallisesti merkityksellinen asia, jolla oli valtavat seuraukset..” Ne seuraukset ei ihan helposti arjessa näy, mutta voin kertoa, että taustalla ne on vielä vahvana aika monissa muissakin kuin toimittajapiireissä.

KHO.n kanssa edellisellä ei ole mitään tekemistä. Eikä siten otsikonkaan kanssa. Pahoittelen.

♥ Kerttu
turvekauppias, Pertunmaa