Keskustelut Metsänhoito Mitä tästäkin tulee? Vastaa aiheeseen: Mitä tästäkin tulee?

Vastaa aiheeseen: Mitä tästäkin tulee?

Keskustelut Metsänhoito Mitä tästäkin tulee? Vastaa aiheeseen: Mitä tästäkin tulee?

r.ritva r.ritva

Aletaan etsiä aitoja asioita miten yksinkertaisin keinoin ja omavastuullisesti on lupa toimia.Meillä jokaväliin tungetaan kehityksen nimissä koukeroista potaskaa josta eivät edes päättämme ymmärrä juuri mitään.Heillehän tarvitaa useita avustajia.Perusteluna et asiat voidaan hoitaa kunnolla.Sopii kysyä mikä syy osaamattomuuteen.

Aito pitkänjuoksun metsänomistaja ja metsä ovat lähes yhtä.Se on elämäntapa.Jatkuvasti sinne yritetään pukata jos jonkillaista härppää.Nyt vielä oliko se pörssi vai mitkä yhtiöt.Ei tarvitse ihmetellä jos keskusta on kohta nolla lukemissa.On nimittäin unohtanut keiden asialla alkujaan oli.

Kouluissa opetetaan digidigiä.Opetetaanko aitoa tekemistä ja tekemisen osaamisen iloa.Peli on leikki vaikka nykypäivä tienestiä sillä tekevät.Metsissä on voimaa ja energiaa jopa opetukseen asti.

Millä ihmeellä nuoremme pärjäsivät aikana jolloin oli pakko itse ihan työllä leipänsä ja koulutuksensa,kulutuksensa hankkia.Kelpasi työ kuin työ kesälomalla.Sai palkkaa ihan vaikka omiin koulumatkoihin jne.. ehdotan edelleen tätä oppia kaikille jopa tulijoille.”ilmaisia lounaita ei ole”