Keskustelut Tekniikka Echo 501SX Vastaa aiheeseen: Echo 501SX

Vastaa aiheeseen: Echo 501SX

Keskustelut Tekniikka Echo 501SX Vastaa aiheeseen: Echo 501SX

henri290

Nyt on Echolla sahattu. Pistin mukana tulleen 16″ laipan kiinni. Yllätyksekseni mukana tuli Oregonin easycut ketju ja 13″) laippa, ehkä jäi vaan huomaamatta että tuollaisetkin kuuluvat pakettiin.

Ihan hyvälle tuntuu, todella laadukkaan oloinen, bensatankki tuntuu isolta ja voimaa piisaa. Käynnistäminen vaatii yllätyksekseni reilusti vähemmän voimaa kuin 2240:ssä, todella pehmeän oloinen nykäistä ilman puolipuristintakin.

Pukissa menee rangat poikki niin nätisti ja pitkä laippa ylettää yhdellä vedolla ilman kikkailuja. Kävin pari tankillista surauttamassa tutun metsässä jossa harvennettu sahalla, käärittu parhaat päältä ja jätetty ”huonommat” puut sinne mätänemään. Hyvin toimi karsiessa ja pätkiessä kaadettuja rankoja. En oikein osaa sanoa mitään omalla sahauskokemuksella, hiki tuli, käsiä hapottaa, saha pysyi käynnissä ja teki tehtävänsä. Ostaisin uudelleenkin.

Echon varusteet ovat myös tosi mukavat, housut ja takki olivat halvat ja laadukkaan tuntuiset. Takki oli niin miellyttävä päällä ja siistin näköinen että taidan tilata toisen vapaa- ajan takiksi. Ei taida meikäläiselle enää saada jonseredia käteen tämän jälkeen.