Keskustelut Harrastukset Kuka on vastuussa hirvikolariturmasta? Vastaa aiheeseen: Kuka on vastuussa hirvikolariturmasta?

Vastaa aiheeseen: Kuka on vastuussa hirvikolariturmasta?

Keskustelut Harrastukset Kuka on vastuussa hirvikolariturmasta? Vastaa aiheeseen: Kuka on vastuussa hirvikolariturmasta?

mehänpoika

Timppa kirjoittaa paljon mutta enimmäkseen asian vierestä.

”Oliko uutisointi ok? ”  Sanomalehti Karjalaisen oma kanta on aina puuttunut hirvipolitiikkaa koskevissa asioissa. Valitettavasti ko lehdessä on kerrottu vain se, minkä hirvimiehet ovat kelpuuttaneet tai poliisi on tiedottanut.

Tällainen tilanne on jatkunut jo pitkään. Johtuu ilmeisesti siitä, että sellaisille lehdille ei anneta muita mielenkiintoisia metsästystä koskevia uutisia, jos lehden on huomattu sekaantuvan hirvipolitiikkaan. Tästä olisi tehtävä loppu!

Samaisessa lehdessä seuraavan sivun ylälaidassa oli myös uutisoitu hirvikolarista 2 palstan leveydellä ja 4 sentin korkeudella otsikoiden seuraavasti: ”Hirvenvasa loukkaantui kolarissa” ”Kiihteysvaarassa Heinävaarassa tapahtui lauantai-iltana hirvikolari, poliisi tiedottaa. Poliisin mukaan henkilöauto eteni Ilomantsintiellä Joensuun suuntaan, ja ajoneuv törmäsi hirvenvasaan Ison Valkealammen kohdalla. Onnettomuudesta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Hirvi loukkaantui onnettomuudessa ja poistui paikalta ontuen. Poliisi otti yhteyttä suurriistavirka-apuun.”

Herättikö uutisointi Timpassa tai muissa äidillisiä tunteita?

Missä on lehdistön vastuu vuotuisista hirvieläinkolareista? Entä palstalaisten vastuu?