Keskustelut Metsänomistus Hyvät metsien ihmiset. Vastaa aiheeseen: Hyvät metsien ihmiset.

Vastaa aiheeseen: Hyvät metsien ihmiset.

Keskustelut Metsänomistus Hyvät metsien ihmiset. Vastaa aiheeseen: Hyvät metsien ihmiset.

MIISU4F MIISU4F

Suomalaiset on niin pirun kiittämättömiä. Holhota ei sais mutta hallituksen pitäisi silti kädestä pitäen neuvoa ja auttaa. Kyllä on jokaisen omassa henkilökohtaisessa kädessä ja käytöksessä se pontti ja valinnanvapaus.

Kun toimia kiristettiin (Uusimaa rajat kiinni, baarit kiinni ym) itkettiin, että kyllä me osataan elää ja varoa koronaa ilman rajoituksia, eikö hallitus luota ihmisiin. Annettiin ohje, että voi käyttää maskia jos haluaa mutta etäisyys, etätyö ja hygienia ykkösenä. Nyt suositellaan maskeja ja taas meuhkataan, etteikö hallitus osaa päättää ja miksei anneta kunnon rajoituksia ja ohjeita?

Se on yksi ja sama kuka siellä hallituksessa asioita jakaa kun jokaisen maalaisjärjellä voi tehdä omat ratkaisut ja seistä sen takan. Kukaan ei ole tietämätön, miten infektiot, flunssat, norot sun muut tarttuu.

Oli suositukset tai pakot mitä vaan, osa ei niitä noudata kuitenkaan ihan protestiksi vain tai viitsimättömyyttään, uhallakaan. Osa tekee prikulleen kuten ohjataan ja osa vie äärimmilleen. Itse kuulun siihen, joka veisi äärimmilleen, rajoittaisi kaiken, mikä ei liity terveyteen ja turvallisuuteen välttämättömänä. Ensimmäiseksi: koko perheet pois kaupoista! Yksi vain kerrallaan yhtään minnekään. saakeli..ym.