Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

reservuaari-indeksi reservuaari-indeksi

Ja alla mm. Talouselämän aluperäinen teksti, mitä Vosupallo väittää omakseen.

Metsälehti alkaa olla iso vitsi journalistisine periaatteineen, niitä siis ei ole. Kehtaatte kutsua itseänne lehdeksi, ja kehtaattehan te. Kallioniemellä pitkät neuvottelut edessä AlmaTalentin kanssa.

♥ Reva-Kerttu
journalistiikan opinnot suoritettu, dosentti

Talouselämä: Hallitus esittää, että määräaikainen laki henkilöautojen romutuspalkkiosta tulisi voimaan jo 1. joulukuuta alkaen. Palkkion saisi yksityishenkilö, joka korvaa vanhan romutettavan auton uudella autolla, sähköpolkupyörällä tai joukkoliikenteellä.Palkkion suuruus olisi auton käyttövoimasta riippuen 1000–2000 euroa.Aiemmassa suunnitelmassa tilalle hankittavan auton hiilidioksidipäästöraja oli vedetty 95 grammaan kilometriä kohti, mutta nyt ylin raja on 120 grammaa. Tänään annetussa esityksessä päästörajasta sanotaan näin.

Visvapalli: Hallitus esittää nyt, että henkilöautojen romutuspalkkio tulisi voimaan jo 1. joulukuuta. Palkkion saisi yksityishenkilö, joka korvaa vanhan romutettavan auton uudella autolla, sähköpolkupyörällä tai joukkoliikenteellä. Palkkion suuruus olisi auton käyttövoimasta riippuen 1000–2000 euroa. Aiemmassa suunnitelmassa tilalle hankittavan auton hiilidioksidipäästöraja oli 95 grammaa kilometriä kohti, mutta nyt ylin raja on 120 grammaa.