Keskustelut Metsänhoito Vaihtoehtoja avohakkuulle Vastaa aiheeseen: Vaihtoehtoja avohakkuulle

Vastaa aiheeseen: Vaihtoehtoja avohakkuulle

Keskustelut Metsänhoito Vaihtoehtoja avohakkuulle Vastaa aiheeseen: Vaihtoehtoja avohakkuulle

Perko

Puuki , pitää kertoa vain se yksi totuus!   2.  sekin, että tutkimusta ja koetoimintaa on ja on ollut. Myös  niistä rästiin menneistä taimikoista se kenen ehdoilla niitä on pakotettu tekemää tarvetta tiheimmiksi.  Hopinät sellutehtaista  eivät juuri kuulu mo:lle,  niitä  ja niiden hyötyjä jahtaa monikansalliset pörssiyritykset.    Jos taimikoiden selvitys olisi kunnon business tai  tuottavaa niin eihän ne olis  riippana.  Samanaikaisesti on tuotu sellupuuta muualta  haitaksi kotimaiselle metsänkäsittelylle. Täällä ostaja haluaakin pitää reservin ja ne ryteiköt oottamassa.

Paljaaksihakkuu on luotu  tohtoreiden voimalla ( pitää muistaa)  ja sen kokeilun seurausta ovat nuo rästit ja ryteiköt ,  mhy kin  oli siinä omalla  lainvoimalla mukana.  Työn hinta ei halpene eikä ole enää syytä kiusata taksvärkeillä ihmisiä talkoisiin, siitä olen kertonut ääri tapauksen.   Yksinkertaiset tehtävätkin jää mmm- hallinnolta hoitamatta,  elukat saavat tuhota  toisten metsää kuin omaansa.  Siitä bk: sta  ei oo siellä väliä , meidän metsät heidän jälkeensä ovat heidän hirvien syömät.  Poliittinen vastuu on korvaus.

Puuki  kerran vielä, lue miten monikerros metsään siirtyminen  hoituu.   ”Meillä on ne kussiisen valtuuvet”  ohjata teollisuutta.  Mainoksilla ja kartellilla  polkee suohon riukumyyjien  porukat.