Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

r.ritva r.ritva

oli pakko luopua 1990 .hiacesta.Ehti täysin palvella 13 v.Sille kun sanoi mentäiskö jo.Mentiin ilman niitä härppiä mitä nykyisissä on.Kun tarvitsi kuormaa laittaa.Laitettaisko ja lähes kaikki mahtui.Raivaus sahakin kujeilematta kaikki mitä nesteitä myöten jos sattui kiehahtamaan.Lähiseutu morjesti.Jotkut tuntemattomat nyrkillä.-No mänehä mie.

Nyt ”tassulla”opettelen.jotain siihenkin nelikkoon mahtuu.Lainassa välillä saab 93.

Hemputi sentään ei asiaa metsätielle.P–s laahaa maata.Profiili renkaat -ne on tarkoitettu sileille asfalteill.Oli härppää jos jonkinlaista.Takalasit lähes mustat.En kunnolla erottanut takanatulevaa kuin valopisteet.Söi dieseliä kun polkaisi.Kelle tuollaiset valmistetaan.Pitää olla…Saab 900 ajettiin pitkään ei paha.Tuolloin ei ylimääräistä härppää juurikaan ollut.

Sähkö ja hybridit.Luin juuri juttua tulee olemaan kertakäyttö peli.Kukaan ei käytettyä osta kun tietyn ajan jälkeen akkujen vaihto ja on todella kallis.

hybridi puutuu ja ne luvatut sähköllä päästävät km puolittuu nopeasti.Sähkö auton akut ei kolhuja kestä.Paloturvallisuus huolestuttavaa.Eli Eiköhän ajeta näillä normi yksinkertaisilla autoilla edelleen.