Keskustelut Metsänomistus Tiedätkö missä metsätietosi luuraa? Vastaa aiheeseen: Tiedätkö missä metsätietosi luuraa?

Vastaa aiheeseen: Tiedätkö missä metsätietosi luuraa?

Keskustelut Metsänomistus Tiedätkö missä metsätietosi luuraa? Vastaa aiheeseen: Tiedätkö missä metsätietosi luuraa?

aegolius

Koneella sain taulukoita auki. Komento sen verran takaisin, että en löytänyt noista auton rekisterinumeroa. Se täytyy ehdottomasti olla mukana, koska enhän muuten pysty yhdistämään sitä omistajaan. Näinhän metsävaratiedon kohdalla pystyy helposti tekemään.

edit. Jopa ajoneuvot, moottorikelkat ja isommat veneetkin ovat siis edelleen auki. Rekisterinumero täytyy ehdottomasti olla tietokannassa mukana, jotta tilanne olisi metsävaratietoon vastaava. Jos löydän avoimesta metsävaratiedosta jollain tavalla kiinnostavan kiinteistön, selvitän kymmenessä minuutissa kartasta kiinteistötunnuksen ja MML:sta sen omistajan. Jos löydän ajoneuvotietokannasta kiinnostavan, esimerkiksi erikoisemman vanhemman auton, haluan saada tiedot omistajasta. Silloin tilanne on vastaava. Rekisterinumero tarvitaan, muuten tuo tietokanta on anonyymi.

Visakallon noin tusinan erilaisen omaisuuskohteen luettelosta metsä on vielä aivan yksin avoimena. Toki luettelon ”maista ja tonteista” selviää jo kartoista. Sitä en laske.

Odotellaan jatkoa…