Keskustelut Metsänhoito Metsämiehen lounas? Vastaa aiheeseen: Metsämiehen lounas?

Vastaa aiheeseen: Metsämiehen lounas?

Keskustelut Metsänhoito Metsämiehen lounas? Vastaa aiheeseen: Metsämiehen lounas?

MIISU4F MIISU4F

Kun lopetin maidon ja juuston, niin ruisleipien väliin paistan aamulla 2-3 kananmunaa, reilusti suolaa ja vegejuustoa. On muhevat leivät.  Välillä kausia kun kananmuna ei maistu, sitten on metukkaa tai leikkelettä paksu nippu leivillä. Kun nekään ei maistu, on paprikaa, kurkkua ja tomaattia tms. Kesäkurpitsa on tosi herkkua viipaleina, kasvikset voi maustaa yrteillä.

Ruokaisia salaatteja, tonnikalaa, kikherneet tai pavut yms. mukana. Banaania. Soija- ja kaura *rahka/jogurtti*valmisteita, ne on herkkua, turkkilais -tai kreikkalaistyylisesti hapatettuja. Maito kun jäi pois, kaurajuomia yms. kasvisjuomia, laihaa teetä, laihaa mehua, merisuolalla ja hunajalla  terästetty vesi ym..Nämä juomat osin pakastettuna, niin pysyy raikkaana myös eväät koko päivän repussa. Onhan noita vinkkejä ollut, ennenkin täällä jaellut. Kasvisvokit ym menee kylmänä. jne.

Ennen se oli litra rasvatonta piimää päivässä, todella hyvä työeväs kuumalla, vaan minkäs allergialle mahtaa.

Helteellä en juo kuin aamulla kuuman kahvin. Teen sen jääkahviksi. 1/3 osa kahvia, loput kaurajuomaa, vähän vaniljasokeria ja hitunen sokeria. Pakastimeen. Se on ihanaa juoda jäähileisenä. Päivän mittaan saatan lisätä pulloon vielä kaurajuomaa, niin on raikasta koko ajan ja kivan makuista.

Mulla oli nielurisaleikkaus talvella. Nielu oli monta viikkoa erittäin kipeä. Huomasin, että suunnilleen kaiken ruuan voi laittaa blenderiin ja tehdä soseeksi kasviskerman tai lihaliemellä notkistettuna. Että ei mitään vauvanruokia ostella, tai vain velliä litkiä tai pelkkää mehujäätä tarvitse nuolla vaan ihan tavan ruokaa hienonnettuna lusikoida viileänä kitusiin. Nopea syödäkin =D vaikka mukista hörppiä ihan terveenäkin.. (metsässä on pakko syödä nopeasti, muutoin sinut syödään-verenimijöitä riittää)