Keskustelut Tekniikka MS 201 M-tronic temppuilee Vastaa aiheeseen: MS 201 M-tronic temppuilee

Vastaa aiheeseen: MS 201 M-tronic temppuilee

Keskustelut Tekniikka MS 201 M-tronic temppuilee Vastaa aiheeseen: MS 201 M-tronic temppuilee

Marjametsä

Edelliseen viestiini vähän korjausta, eihän se 201 korjaussaaga päättynytkään kaasarin vaihtoon. Samat ongelmat jatkuivat, booaaamista ja jatkuvaa sammuilua. Tässä muutaman kuukauden aikana tuli tehtyä ja kokeiltua jos vaikka mitä, kylläkin oma-aloitteisesti, koska huollossa levittelivät käsiä tuijoteltuaan niitä tietokoneita, hyvinhän se pajan pöydällä pelasi.  Paloi ns käpy, että voiko se olla niin vaikeaa.

Lopulta sain käymään sen aika tasaisesti, mutta hyvältä tyhjäkäynniltä saattoi sammua yllätten, jopa sylissä. Viimeisimpänä toimenpiteenä käytin sytkän irti, ja laitoin sen uudelleen paikalleen. Etäisyyden laitoin kohilleen käyntikortilla. Ja koko sahan vuoden elinkaaren aikana tänään se kävi seitsemän tankillista ilman sammumisia, ensimmäisen kerran. Eli joko sytkässä oli maadoitusongelmia tai sitten etäisyydet pielessä alkujaan, veikkaan jälkimmäistä koska liittimet oli puhtaat ja ruuvit asiallisesti ”momentissa”.

Sen verran täytyy antaa näin julkisesti palautetta Stihlin valtakunnalliseen vikatiketöintiin, johon voi lähettää sähköpostia webbisivujen kautta, että lukekaan nyt edes kerran vuodessa asiakkailta tulevat tukipyynnöt.  Ei mitään vastatausta sähköpostiin, eikä vielä senkään jälkeen kun soitin puhelimitse. Eihän tässä mennyt sahalla aikaa paikallisessa huollossa yhteensä kuin noin  puolitoistakuukautta  nollatuloksella.  Osittain tästä syystä otin härkää ns itse sarvista, laita lapset asialle ja tee itse, kun lopulta maahantuojaltakaan ei tullut vastausta. Ei viitsi edes miettiä paljonko meni aikaa ja matkarahoja korjaamisen.