Keskustelut Metsänhoito Otso verovelat/Alan tulevaisuus Vastaa aiheeseen: Otso verovelat/Alan tulevaisuus

Vastaa aiheeseen: Otso verovelat/Alan tulevaisuus

Keskustelut Metsänhoito Otso verovelat/Alan tulevaisuus Vastaa aiheeseen: Otso verovelat/Alan tulevaisuus

Takametsien mies

Eipä paljon naurata niiden metsäomistajien ja urakoitsijoiden kohtalo, jotka ovat velkojina Otson konkurssissa. Kuten ketjussa aiemmin on todettu, MO voi varmistaa puukaupparahat siten, ettei anna viedä puita pois ennen kun maksu on tilillä. Toinen tapa varmistaa saamisensa on tietysti pankkitakaus.

Aika kalliiksi velkojille ja sijoittajille konkurssi joka tapauksessa tulee. Kun huomioidaan vielä yrityssaneerauksessa aiemmin anteeksi annetut velat (n. 5 milj €), on lopputulema Otsosta todella surkea. Kaiken kaikkiaaan ihmetyttää millaisen ajattelun perusteella Helmet  Capital ( tai Helmet Business Mentors Oy) päätyi Otson vuonna 2016 ostamaan. HC:n palveluksessa näyttää olevan paljon kokeneita yritysammattilaisia kuten mm. Otson hallituksessakin olleet Robin Blomqvist, Pauli Kulvik  ja Timo Hyvönen. Osaamista yrityksen talousasioista luulisi Helmet Capitalilla siis olleen huomattavasti keskivertoa enemmän.

No kyllä ne kaikki tarpeelliset työt ilman Otsoakin tulee tehty. Ehkä jopa paremmin ja edullisemmin. En siis jää kaipaamaan Otsoa!