Keskustelut Tekniikka Tuulivoima vaarallista ihmisille Vastaa aiheeseen: Tuulivoima vaarallista ihmisille

Vastaa aiheeseen: Tuulivoima vaarallista ihmisille

Keskustelut Tekniikka Tuulivoima vaarallista ihmisille Vastaa aiheeseen: Tuulivoima vaarallista ihmisille

Turvekangas

Taisi olla Saksa jossa myllyjä on jopa purettu terveyshaittojen vuoksi. Myllyn aikaansaama hyvin matataajuinen ilmanpaineen aaltomainen muutos on todettu ihmisen fysiologialle vaaralliseksi. Kyse ei ole korvin kuultavasta äänestä tässäkohtaa, vaikka se kuulva äänikin koetaan häiritsevänä. Tulee huomata häiritsevän ja haitallisen ero tässä aihepiirissä.

Välkkymiset ja maisemahaitat ovat niitä jonne median avustuksella huomiota kiinnitetään ja lopulta rahan konsultoimana nämä saadaan näyttämään mitättömiltä haitoilta. Olkaa siis tarkkana ja oma ryhti tulee säilyttää.

Vieremän kunnan päätös on suoraselkäinen päätös. Siinä on oikeaa pitkäjänteistä ajatusta taustalla. Koska kunta joutuu viranpuolesta niitä tulovirtoja etsimään, Vieremällä sen varmistaneen Ponssen verotuot kunnalle – myllyjen tulovirta ei ole niin oleellista. Monessa kunnass tilanne on toisin.

Omakohtainen näkemys on jotta myllyjen ripottelu ympäriinsä tulee lopettaa. Keskitettyjä suurehkoja puistoja on se sopivampi tie. Osa pistoista lähelle rajkennettua ympäristöä ja ennenkaikkea merialueille.

Mutta silti, jäljelle jää ne terveysvaikutukset, joiden seuraukset näkyvät vasta ajan kuluttua. Tarvitaa puolueetonta tutkimusta asian varmistamiseksi, mutta nykyisen vihreän siirtymän aikaan en usko sellaisiin löytyvän rahoitusta.

Omille maille ei myllyjä tule, vaikka taitaa parille olla paikka löytynyt tuulen puolesta.