Keskustelut Harrastukset Pilvipalvelun hirvet Vastaa aiheeseen: Pilvipalvelun hirvet

Vastaa aiheeseen: Pilvipalvelun hirvet

Keskustelut Harrastukset Pilvipalvelun hirvet Vastaa aiheeseen: Pilvipalvelun hirvet

Planter Planter

Kovasti on taas ammuttu, mutta vastaus kysymykseen puuttuu. Tuo aloituksen PO1 löytyi pistokokeella. Katselin vähän lisää. Osassa hirvitalousalueita reaaliaikainen kuva on juuri sellainen kuin sen saalistavoitteiden valossa olettaa olevan. Osassa alueita jotain muuta.

En tiedä miten suuri merkitys kuvilla on, mutta voisi olettaa, jos seurassa katsotaan kuvaa, jossa on ammuttu yli tavoitteen, niin lopetetaan. Näin ainakin keskustelupalstalla on kehotettu katsomaan kuvia ja olemaan huolehtimatta: tavoitteissa ollaan.

Hieman huolestuttaa, kun valtakunnallinen saalis näyttää jäävän pienimmäksi 25 vuoteen. Onko nyt varmasti asiat hallinassa ja selitys valtakunnallisesta vasakadosta pitää paikkansa. Ovatko varmasti hirviuroot ”katselleet jotain futismatsia”, kun olisi pitänyt olla sukua jatkamassa. Toivottavasti näin on, muuten teidät ”piru nokkii”.

Alla koosteena toinen alue, jossa ammuttu reaaliakaisen kuvan mukaan yli tavoitteen ylärajan, mutta Luken tavoitteen mukainen saalis on selvästi alle tavoitteen alarajan. Kuvat ja tiedot voi tarkistaa Luken luonnonvaratieto sivustolta.

Odotan edelleen malttamattomana keskustelupalstan metsästys-ja riistahallinnon asiantuntijoilta vastausta.

kooste rp1