METSÄLEHDEN LUKEMINEN ON ARVOKASTA AJANVIETETTÄ.

Näin se on, sillä lukijamme ovat arvioineet saavansa Metsälehden lukemisesta vuosittain keskimäärin 3968 euron arvosta tietoa ja vinkkejä metsänhoitoon ja puukauppaan liittyvissä asioissa. Se on aika paljon plussaa mukavasta lukuhetkestä. Tässä muutamia poimintoja.

Lukijamme ovat kertoneet, että Metsälehdestä saamillaan vinkeillä metsän tuottavuus on saatu kasvamaan. Toisaalta asiantuntevat rahoitus- ja verotusneuvot tuovat kukkarolle suoraa säästöä.

Sivuiltamme on löytynyt myös selkeitä, ryhdikkäitä neuvoja metsänhoidon suunnitteluun ja puukaupan päätöksen tekoon. Tämä jos mikä on tarpeellista etenkin niille metsänomistajille, jotka eivät ole ehtineet perehtyä omistuksiensa saloihin.

Lukijamme sanoivat myös, että oikeiden asioiden tekeminen metsässä juuri oikeaan aikaan ei ole aina niin itsestään selvää kuin voisi kuvitella. Ajoitus on kaikki kaikessa. Artikkelimme paneutuvat usein myös tähän metsänomistukselliseen kysymykseen.

Tutustumalla Metsälehden artikkeleihin lukijamme pääsevät osaksi asiantuntijaverkostoa, josta saa ammattilaisten vertaistukea mitä moninaisimpiin kysymyksiin. Yllättävien tilanteiden ennakointi ja riskien minimointi kuuluvat niin ikään Metsälehden sisältöön ja metsänomistajan työkalupakkiin. Ja jos metsänhoidon uudet työtavat, tekniikat ja apuvälineet kiinnostavat, olet oikeassa paikassa.

Mutta mikä tärkeintä, Metsälehden lukeminen on rentouttava kokemus. Lukaise ja hyödy metsästäsi enemmän.

Klikkaa ja lue mitä voimme tarjota