Lantakirja

Opas puutarhan maanalaiseen elämään — lannoita oikein, niin puutarha kukoistaa!

38,00 

Ymmärrä lannoittamisen perusteet

Lantakirja opastaa lukijaa hoitamaan maata kasvien ja luonnon ehdoilla! Viherpeukaloiden salaisuudet avataan pohjamultia myöten, kun lannoitusta tarkastellaan kokonaisvaltaisessa opaskirjassa. Lukija oppii käyttämään eri lannoitelajeja ja -tapoja puutarhansa tilan mukaan.

Mitä kaikkea puutarhan kasvit tarvitsevat kukoistaakseen? Sopivaa maaperää, lämpöä, valoa, ilmaa – ja ravintoa. Jälkimmäiseen osaan ihmisen on kenties helpoin vaikuttaa, mutta miten sen osaisi tehdä oikealla tavalla, mahdollisimman tehokkaasti ja luonnonmukaisesti?

Lantakirja on perusteellinen ja kattava opas jokaiselle puutarhurille, joka haluaa ymmärtää kasviensa elämää juuria myöten. Se kertoo helppotajuisesti ja ymmärrettävästi, mitä mullan pinnan alla tapahtuu kemiallisesti – ja mitä pitäisi tapahtua. Jollei tapahdu, lukijan on helppo lisätä oikeita aineita oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan tämän kirjan neuvoilla. Sillä luonnossa aineet kiertävät, ja jätteistä voi syntyä uuden kasvun voimaa. Puutarhanhoidon tehokeino auttaa niin maanparannuksessa kuin hyöty- ja koristekasvien kasvattamisessa.

Opettele tarkan lannoittamisen aakkoset ja nosta puutarhasi uuteen kukoistukseen!

Kaikki kirjat