Metsäviestintä NYT

Miten toimia, kun media lähestyy, miten lähestyä mediaa? Ytimekkäästi asiaa tiedotteen laatimisesta kriisiviestintään. Viestintäoppia käytännönläheisesti.

32,00 

Viestintätaitojen kehittämiseen

Metsäviestinnässä tulee hallita sekä vanhat medianhoitotavat että verkon uudet kanavat. Kirjassa käsitellään perusasiat tiedotteen laatimisesta kriisiviestintään. Mitä teet kun media lähestyy, miten lähestyt mediaa. Vinkit haastatteluun, tiedotustilaisuuteen, radio- ja televisioesiintymiseen, metsäretkiin, asiakaslehtiin.Verkkoviestintä heiluttaa vanhaa mediaa ja muuttaa myös metsäviestintää. Facebook, Twitter, YouTube, blogi ovat oikein käytettyinä voimakkaita viestintävälineitä. Kirja kertoo kuinka hyödyntää sosiaalista mediaa, kuinka hallita sen riskejä. Milloin tarvitaan yhteisömanageria?

Ajatuksiaan metsäviestinnästä kertovat mm. Mikael Pentikäinen, viestinnän suunnittelija Hannes Mäntyranta, viestintäjohtaja Lauri Peltola, yrittäjä Eeva Punta, viestintäasiantuntija Aino ssämäki, toiminnanjohtaja Markku Vaario ja kaupunkimetsien hoitaja Tommi Granholm.

Kirja on kirjoitettu etenkin niille metsäalan ammattilaisille, jotka viestivät oman työn ohessa. Käytännöllinen teos soveltuu metsäalan organisaatioille. Se soveltuu myös tiekunnille, metsästysseuroille, kylä- ja asukasyhdistyksille sekä jokaiselle, joka haluaa parantaa viestintäosaamistaan.

Kaikki kirjat