Perhe retkelle

Tästä suomalaisten kannattaa ottaa oppia: Neljän norjalaisisän kirja kertoo, kuinka lapset viihtyvät luonnossa ja retkillä!

27,00 

Opas koko perheen hauskaan ja innostavaan retkeilyyn!

Luonto on loputon elämyspuisto, urheilukenttä ja viihdekeskus pienille retkeilijöille. Siis juuri niille, jotka saavat usein kuulla, että pääset mukaan, kun olet kasvanut isommaksi. Ja valitettavan monissa lapsiperheissä käy niin, että pienet viettävät viikonloput ja lomat erilaisen digitaaliviihteen parissa luonnon sijasta.

Norjalainen tekijätiimi näyttää, ettei ole mitään syytä kasvaa isommaksi, ennen kuin luontoa lähdetään kokemaan ja siitä nauttimaan. Aikuisten on vain mietittävä sellainen paikka ja sellaista tekemistä, että kaikilla on hauskaa. Ja luonnossa lapset löytävät itsekin kiinnostavaa tekemistä. Telttaöiden jännitys, retkipolkujen maisemat ja metsän pienet ihmeet takaavat, että retkistä tulee kaikille ikimuistoisia. Hauskan ideakirjan vinkit ja retkitunnelmat on jaettu Pohjolan vuodenaikojen mukaan, sillä luonto tarjoaa tekemistä ja kokemista niistä jokaisena.

Kaikki kirjat