Polkujuoksukirja

Huippusuosittu liikuntamuoto – tehokasta treeniä ja huikeita luontoelämyksiä! Kun juoksija ottaa askeleen poluille, aukeaa uusi maailma.

38,00 

Kirjauutuus vauhdilla kasvavasta liikuntatrendistä!

Kuntoilun vahvimpiin trendeihin kuuluu nyt polkujuoksu. Eikä ihme: Laji yhdistää tehokkaimman ja yksinkertaisimman kestävyyskunnon kohentamistavan sekä upeat luontoelämykset. Ja Suomessa riittää lajiin sopivia reittejä. Jo maamme suurten kaupunkien lähimetsissä kulkee polkuja, jotka saavat harrastajan ihastumaan. Laajoilta metsäalueiltamme ja kansallispuistoista löytyy pitkiä, huikeiden maisemien kehystämiä erämaareittejä.

Polkujuoksussa tarvitaan erilaista tekniikkaa ja varusteita kuin sileällä tienpinnalla. Suomalainen metsämaasto asettaa sekin omat vaatimuksensa verrattuna monien Euroopan maiden vuoristoreitteihin. Kaikessa tässä neuvoo Polkujuoksukirja. Se kattaa lajin suomalaiset ulottuvuudet maaston erikoispiirteistä sääoloihin. Kirja antaa myös reittivinkkejä sekä maamme suurten kaupunkien lähialueille että kansallispuistoihin ja kertoo suosituista polkujuoksutapahtumista.

Heikki Hamunen kuuluu suomalaisen puolkujuoksun pioneereihin. Hän on ollut järjestämässä alan tienraivaajiin kuuluvaa Vaarojen maraton -tapahtumaa vuodesta 2007. Hannu Airila on huipputason suunnistaja.

Kaikki kirjat