Riistaherkkuja Suomesta

Luonnonmukaista lähiruokaa. Kirja neuvoo saaliin käsittelyssä ja riistaherkkujen valmistamisessa.

38,00 

Metsästäjien toiveopas saaliin jalostamiseen

Metsästäjä saa luonnosta sekä elämyksiä että luonnonmukaisten herkkujen raaka-aineita. Riistanlihaa eivät rasita tehotuotannon ongelmat, joten siitä voi valmistaa ympäristön kannalta kestävää, herkullista ja juhlavaa ruokaa.

Aiemmista metsästys- ja riista-alan kirjoista tunnetut Mikko Peltonen ja Veli-Matti Väänänen näyttävät, kuinka monipuolisia aineksia suomalainen metsästys tarjoaa niin koti- kuin kämppäoloissa puuhaavalle ruoanlaittajalle. Resepteissä on aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tuoda esiin metsäisiä aromeja, samoin tuttuja riistaruokien klassikkoja. Kaikentyyppisen metsästyksen harrastajat löytävät itselleen tuttuja aineksia hirvieläimistä metsä-, pelto- ja vesilintuihin sekä jäniksistä villisikoihin. Kirja neuvoo myös, millä lisukkeilla riistan ympärille rakennetaan herkullinen ateria. Samoin se antaa ohjeita saaliin arvon mukaiseen riistankäsittelyyn, sillä tulevan aterian valmistelu alkaa heti riistalaukauksen jälkeen.

Kaikki kirjat