Savustus_kansi_uusi_web

Savustus

Ruoat, maut ja menetelmät

36,00 

Opas savustukseen: menetelmät ja yli 200 reseptiä

Mökkiranta, leppäsavu ja itse pyydetty kala siinä lienee perinteikkäin ja monelle rakkain tapa savustaa ruokaa. Kokenut ruotsalaiskokki näyttää, että savustamisesta on siihen ja moneen muuhun. Tiesitkö, että savustamalla voidaan valmistaa jopa makeita jälkiruokia?

Johan Åkerbergin resepteillä ja ennakkoluulottomilla ohjeilla valmistuu herkullisia ruokia mitä erilaisimmista aineksista: lihasta, kalasta, äyriäisistä, juustosta, kasviksista ja jopa leivonnaisista. Savustamisen aromit pääsevät valamaan ruokiin kosketuksensa ja saavat lisäpotkua esimerkiksi aasialaisten ruokien mausteista. Näitä makuja et löydä muualta ja tuskin tulet itse ajatelleeksi!

Kaikki kirjat