Sujuvasti seuraavalle – Metsän omistajanvaihdos 3. painos

Kirja auttaa metsän sukupolvenvaihdoksessa ja muissa omistusjärjestelyissä. Se kertoo selkeästi ja käytännöllisesti eri luovutustavoista, kuten kaupasta, lahjasta, testamentista ja perinnöstä.

42,00 

Ajankohtainen käsikirja omistusjärjestelyihin

Sujuvasti seuraavalle -kirja auttaa metsänomistajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan metsän sukupolvenvaihdoksen ja muut omistusjärjestelyt. Kirjassa käydään monipuolisesti läpi asioita, joita jokaisen nykyisen ja tulevan metsänomistajan on hyödyllistä tietää. Se on työväline niin metsänomistajille kuin metsäneuvonnan ja kiinteistövälityksen ammattilaisille. Teos sopii myös oppikirjaksi metsä- ja kiinteistöalan koulutukseen.

Kirja avaa verosuunnittelun lisäksi muita tärkeitä perusteita omistusratkaisuille ja tarjoaa tiedon omistusjärjestelyn eri vaiheisiin. Teos tarjoaa tietoa myös sujuvaan metsän yhteisomistukseen Eri metsänomistusmuodot, moninaiset perhetilanteet ja yhteisomistus käsitellään tarkasti. Kirjassa on runsaasti hyödyllisiä asiakirjamalleja.

Varatuomari Matti Kiviniemen Tmi Metsälaki tuottaa lakipalveluja. Pirjo Havian MetsäPremium Oy tuottaa palveluja metsän omistusjärjestelyihin ja yhteismetsien tarpeisiin. Kiviniemi ja Havia ovat arvostettuja kouluttajia ja kokeneita tietokirjailijoita.

Kaikki kirjat