Tarkka-ammunta harrasteena

34,00 

Käytännön opas ammunnan äärimmäisyyslajiin

Tarkkojen laukausten taito yhdessä kirjassa – kuinka osutaan kilometrin päähän? Sotilaallisesta tarkka-ammunnasta on muokattu jännittävä kilpalaji, jossa ampuja pääsee kokeilemaan osaamisensa rajoja. Myös monissa metsästystilanteissa on pystyttävä ampumaan kauas ja tarkasti. Kiväärit, tähtäimet ja patruunat ovat modernia huipputekniikkaa.

Kymmenistä metsästys- ja eräalan kirjoista tunnettu Juha Jormanainen vie lukijat tarkka-ammunnan jännittävään maailmaan. Hän kertoo alan sotilashistoriasta, nykyajan tarkka-ampujien toimintatavoista sekä uusimmista ase-, patruuna- ja tähtäintekniikoista, joilla voidaan saavuttaa tarkkoja laukauksia yli kahden kilometrin etäisyydelle. Kirja kertoo myös harjoitteista, joilla tällaisiin laukauksiin valmistaudutaan.

Taitojaan naamioitumisessa, tähystämisessä, huomaamattomassa liikkumisessa ja lopulta huipputarkoissa laukauksissa voi testata alan kilpailuissa ja reserviläistoiminnan parissa. Metsästäjäkin kohtaa paljon tilanteita, joissa tarkkaan laukaukseen on pystyttävä kaukaa.

Kaikki kirjat