Metsäverotus ja uuninlämmitys

Pakkaspäivä tuli sopivasti järjestellä metsätalouden muistiinpanoja ja lämmitellä leivinuunia.

Hohtava hiillos tuo sopivasti mieleen, sen helteisen rankojen kasauspäivän siellä polttopuusavotassa !

Täällä joulukuun pakkaset ei vielä laskeneet, kun reiluun kahteenkymmeneen asteeseen, tänään aamulla meni sitten se miinus kolmekymmentä rikki.

Kommentit (5)

 1. Planter

  Metsälehti näkyy oleva täsmälleen samanlaisessa uusiokäytössä kuin minulla, roskia putoaa vähemmän lattialle. Villasukat kiinnostavat. Onko säästeliäs emäntä kutonut hukkapätkistä, kuten minulle, kun raidat eivät täsmää, vai onko savupirtin hämärässä nykäisty vahingossa jalkaan eripariset sukat!?

 2. metsä-masa

  ” Kierrätys on ollut mielessä ” Metsälehti on ansiokas metsätaloutta seuraava ammattilehti, sen sisältö seuraa ajan tapahtumia metsätaloudessa, siksi se ei meilläkään heti mene lehtikeräykseen, lehti taisi olla vuodelta -87.

  Kotisukan tekijällä taisi olla vähän huumoria mukana, vai olisiko tullut häirityksi kutomisen aikaa kun kierrosten lasku on mennyt sekaisin ?

 3. Hyi,seksuaalista häirintää!

 4. metsä-masa

  Kulumassa oleva talvi on täällä mennyt säiden puolesta ennenaikaisen hyvien savottatalvien mukaan, lunta ja pakkasta sopivasti, talvitiet kuntoutuu helposti, jopa yhdellä auraus kerralla.

  Tammi- helmikuun vaihde on kuin tilauksesta sopivaa sisätyö aikaa, voi rauhassa ja mielenkiinnolla seurailla mitenkäs ne edellisen vuoden metsäasiat menikään !

 5. metsä-masa

  Lisäkuva: Taimikkokuvio oli tienreunasta alkaen, sinä oli koivu menossa ylispuuksi, jotka kaadettiin maahan. Kesälomalaiset oli päiväksi töitä vailla ja siitä järjestyi heille sopivasti harrastepäivä metsässä.

  Metsässä yhden lämmitys kerran puut löytyy jo 4-5 pienestä kuitukokoisesta rungosta, eli metsässä näyttää ettei niitä kannata alkaa kerätä. Meitä onnisti hyvin saimme kolme telikärrillistä rankoja ja lomanviettäjät kokemuksia kesäisestä metsäpäivästä.

Metsänomistus Metsänomistus

Kuvat